Igre
23.08.2012 15:27

Deli z drugimi:

Share

Igranje je vse!

Nova spletna stran E-Cups.si
Nova spletna stran E-Cups.si

Na slovenski igralski sceni je v današnjem času premalo organiziranosti in zanimanja za igranje spletnih iger. Ker slovenski spletni igralci že tako primanjkujejo (samo poglejte rezultate igre eRepublik), so se fantje iz skupine Gaming is everything odločili za postavitev nove spletne strani e-cups.si.

Na novi spletni strani lahko pričakujemo razne turnirje, na katerih bodo ključnega pomena hitri prsti in strateške odločitve. Organizatorji obljubljajo ogromno turnirjev v vseh mogočih igrah. Na začetku si želijo čim večjega obiska spletnih turnirjev, v prihodnosti pa ne izključujejo kakšnega ne-virtualnega LAN dogodka na katerih bodo lahko sodelovale ekipe iz vsega sveta.

V tem trenutku so všeč že 500 uporabnikom na Facebooku, spletne strani e-cups.si , i-gamer.si in e-sports.si pa iz dneva v dan beležijo boljšo obiskanost.

Ker je igra League of Legends tako v Sloveniji kot v svetu ena izmed najbolj igranih, so se odločili, da bodo večinoma časa posvetili organiziranju prav te igre. V prihodnosti bodo preko anket poizvedovali, v kateri igri bi se želeli pomeriti vi, ter tako vsebino kar najbolje približati našim igralcem. Preizkusite se tudi vi, obiščite spletno stran e-cups.si ter preverite datum naslednjega e-turnirja.


Prijavi napako v članku