Računalništvo, telefonija
16.06.2020 09:37
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Igraj FPS konzolne igre s tipkovnico in miško – in uniči nasprotnika

Si kdaj razmišljal, kako super bi bilo računalniške igre, ki jih igraš z igralnim ploščkom, igrati s tipkovnico in miško? Bil bi hitrejši, bolj uspešen in bi napredoval kot za stavo. To je dejansko mogoče, le pravi pripomoček moraš imeti – in zabava se lahko začne!
PHANTOM-S omogoča uporabo tipkovnice in miške namesto igralnega ploščka.
PHANTOM-S omogoča uporabo tipkovnice in miške namesto igralnega ploščka.

Konzolni emulatorji dovoljujejo računalniku emulirati (posnemati) igralno konzolo. Navadno so uporabljeni za igranje starejših iger na računalnikih in modernih konzolah, uporabljajo pa se jih tudi za prevajanje iger v druge programske jezike in podobno.

PHANTOM-S je seveda zasnovan za uporabo s konzolo, saj omogoča uporabo tipkovnice in miške namesto igralnega ploščka. Naprava PHANTOM-S je precej preprosta za uporabo in ponuja več možnosti priklopa ter različnih konfiguracij. Logika pretvornika omogoča zajem miške in tipkovnice, ki sta vklopljeni neposredno v računalnik. Naprava omogoča mapiranje tipk kontrolerja na miško in tipkovnico po tvojih željah.

In odslej nič več ne bo, kot je bilo. Prihaja čas, ko te bodo nasprotniki začeli spoštovati, saj jim drugega niti ne bo preostalo.

Odslej boš hitrejši

Aten PHANTOM-S izboljša hitrost v FPS igrah (prvoosebne igre – večinoma strelske igre, zato jih tudi poimenujemo First Person Shooter). Pretvornik ponuja najboljšo možno igralsko izkušnjo.

Združljiv je s PS3, PS4, Xbox 360 in Xbox One, ter podpira uporabo s tipkovnico prenosnika za uporabo s PS4 Remoteplay / Xbox game streaming.

PHANTOM-S bo deležen rednih posodobitev programske opreme in Firmwarea, združljiv pa je tako z žičnimi kot brezžičnimi miškami in tipkovnicami.

Več podrobnosti najdeš na TEJ POVEZAVI, kjer lahko napravo tudi kupiš.


Prijavi napako v članku