Računalništvo, telefonija
09.05.2011 13:47
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Igra FarmVille v resničnem svetu

Vas je oddaljeno kmetovanje že prevzelo?
Vas je oddaljeno kmetovanje že prevzelo?

Na priljubljenem socialnem omrežju Facebook ne najdete le svojih prijateljev in znancev ter Računalniških novic. Tam je na voljo še kopica brezplačnih spletnih iger. Verjetno ste vsi tisti, ki uporabljate socialno omrežje Facebook, od kakšnega prijatelja že dobili povabilo, da se pridružite igralcem priljubljene igre FarmVille.

Če vas je navidezno kmetovanje že prevzelo in praktično ne morete več brez njega, boste zagotovo navdušeni nad tem, da bo igra FarmVille kmalu zaživela še v resničnem svetu. Tu bo šlo za interaktivno igro MyFarm, kjer bodo morali spletni igralci upravljati s pravo kmetijo. V interaktivni igri bo lahko sodelovalo do deset tisoč igričarjev.

Upravljavci nove spletne igre obljubljajo veliko zabave. Preko spleta bo namreč mogoče razpravljati in glasovati o odločitvah glede vodenja kmetije. Igričarji bodo lahko vplivali na to, kar se bo sadilo in kupovalo, kam se bo investiral težko prislužen denar in podobno. Pri tem si bodo lahko pomagali celo z nasveti izkušenega kmetovalca. Prijave na interaktivno igro MyFarm so že možne na spletne strani http://goo.gl/30AFN. Za leto dni oddaljenega tekmovanja bo potrebno odšteti zgolj preračunanih 35 evrov. To se pa splača, a ne?


Prijavi napako v članku