Računalništvo, telefonija
13.11.2015 13:20
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ideja za (brezplačno) darilo: Brezžičen zvočnik, ki se prisesa na vsako površino

Ideja za (brezplačno) darilo: Brezžičen zvočnik, ki se prisesa na vsako površino
Ideja za (brezplačno) darilo: Brezžičen zvočnik, ki se prisesa na vsako površino

Ta Bluetooth zvočnik proizvajalca EDNET je majhen in srčkan zvočni čudež. ednet Sticky je namreč prevlečen s silikonom in se prisesa na malodane vsako površino, kot je steklo, plastika, gladek zid, ploščice ali les, torej ga boste namestili na mobilni telefon, hladilnik, ogledalo ali okno. Silikonska prevleka ga bo tudi zavarovala pred vodo in umazanijo.

Zahvaljujoč vgrajenemu mikrofonu ga boste lahko uporabljali tudi kot prostoročni sistem pogovorov v avtu ali doma.

Brezžičen zvočnik, velikosti yo-yo igrače, se brez težav poveže z vašo tablico ali pametnim telefonom oziroma drugimi napravami, ki podpirajo tehnologijo Bluetooth. Zvok, ki ga ustvarja je glede na velikost naprave impresiven.

ednet Sticky bo avtonomno predvajal glasbo do 8 ur, v pripravljenosti bo počakal tudi 75 dni, polnite pa ga preko USB priključka.

ednet Stickyje prav tako idealno in izvirno darilo, ki ga lahko v prihajajoči praznični sezoni podarite najbližjim. Na voljo je v črni in oranžni barvi, novi naročniki revije Računalniške novice pa ga prejmete kot darilo – brezplačno. Več tukaj.


Sklenite torej naročnino na revijo Računalniške novice in prejmite super darilo za vas ali za vaše najbljižje, ki jih nameravate obdariti! A pohitite, saj imamo na zalogi le še 15 zvočnikov, ki jih bomo podelili po sistemu prvi pride, prvi melje.


Prijavi napako v članku