Računalništvo, telefonija
06.02.2015 12:13

Deli z drugimi:

Share

Idealen NAS za vaše podjetje ali domačo pisarno

Microsoft in Thecus s predstavitvijo Windows Storage Server 2012 R2 Essentials NAS naprav postavljata nove mejnike v industriji shranjevanja podatkov. Z močno strojno opremo in celovito programsko opremo so ti strežniki namenjeni tako za podjetja kot tudi domače pisarne in domače uporabnike.
5 režni Thecus W5000
5 režni Thecus W5000

Microsoft in Thecus s predstavitvijo Windows Storage Server 2012 R2 Essentials NAS naprav postavljata nove mejnike v industriji shranjevanja podatkov. Z močno strojno opremo in celovito programsko opremo so ti strežniki namenjeni tako za podjetja kot tudi domače pisarne in domače uporabnike.

Thecus med prednosti nove serije izpostavlja odlično zaščito podatkov, oddaljen dostop preko VPN, oblačne storitve in integracijo z Office 365.

Zaščita
Ponuja hitro in učinkovito varnostno kopiranje podatkov in s tem porabljate manj prostora na vašem strežniku. OSebni podatki se enostavno zaščitijo s File History, v Windows 8 vgrajeno funkcijo za kliente, ki se lahko upravljajo preko WSS 2012 R2 Essential strežnika.

Oddaljen dostop
Uporabniki lahko uporabijo VPN povezavo in se oddaljeno povežejo v WSS 2012 R2 Essential okolje in tako jim ni potrebno priti v pisarno.

Oblačne storitve
Thecus in Microsoft omogočata majhnim podjetjem uporabo prednosti oblačnih storitev. Integracija z Office 365 in Microsoft Azure Backup dopolnjuje varnostne kopije na vašem lokalnem strežniku z oblačnimi.

Učinkovitost
WSS 2012 R2 Essentials je narejen, da pomaga majhnim podjetjem, da uporabljajo iste tehnologije kot mnogo večje organizacije, toda brez dodatnih stroškov in kompleksnosti upravljanja tako zapletene infrastrukture. Okolje je podobno Windows Server in vmesnik je enak kot na Windows računalnikih in tako ne potrebuje veliko privajanja in Thecus zagotavlja, da za upravljanje potrebujete le osnovno IT znanje.

Active Directory Domain Services ustvarjajo skalabilno, varno in upravljivo infrastrukturo za vaše uporabnike in učinkovito upravljanje z vašimi napravami. Vsi administratorji poznajo težave s podvajanjem podatkov na strežniku, kar porabljaja prostor in upočasnjuje delovanje. Zato je tu DAtta Deduplivcation, ki podvojene podatke poišče in odstrani.

Da bi Thecus zagotovil najboljšo hitrost in produktivnost je WSS 2012 R2 Essentials prednameščen na integriran SSD, ki je neodvisen od ostalih rež za diske in omogoča enostavno postavitev in integracijo. 5 režni sistemi vključujejo 500GB SSHD, 4 in 2-režni modeli prihajajo s 64GB SSDjem.

Thecus in Microsoft z Windows Storage Server NAS napravami tako obljubljata veliko orodij in pripomočkov za vse, ki želijo okrepiti svojo domačo pisarno ali podjetje z najbolj naprednimi tehnologijami v svetu modernih omrežij.

Za več informacij lahko obiščite: http://wss.thecus.com/index.php.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ACORD-92 d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ACORD-92 d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ACORD-92 d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku