Računalništvo, telefonija
01.12.2020 08:21
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

IDC prepoznal ESET kot enega najboljših ponudnikov mobilne varnosti

ESET Endpoint Security za Android z več plastmi obrambe zanesljivo ščiti pred številnimi grožnjami.
IDC prepoznal ESET kot enega najboljših ponudnikov mobilne varnosti
IDC prepoznal ESET kot enega najboljših ponudnikov mobilne varnosti

Eno vodilnih podjetij za raziskave trga informacijsko-komunikacijskih tehnologij IDC je v raziskavi IDC MarketScape: Worldwide Mobile Threat Management Software 2020 Vendor Assessment prepoznal ESET kot enega najboljših ponudnikov informacijskih rešitev za obvladovanje kibernetskih groženj v mobilnih napravah. Kot so raziskovalci zapisali v poročilu, je ESET visoko uposposobljen za raziskave groženj, še posebej glede prepoznavanja zlonamerne programske opreme na operacijskih sistemih Android ter zaznavanja vedenja naprav in uporabnikov. Organizacijam, ki želijo poenotiti varnostne infromacijske rešitve ter procese okrog osrednjega modela varnosti na končnih točkah svetujejo, naj obravnavajo ESET kot ponudnika, ki poleg upravljananja mobilnih groženj zagotavlja širok portfelj orodij za obvladovanje končnih točk in varnosti.

»Raziskava IDC MarketScape je izpostavila kakovost ESET-ove mobilne varnosti, ki je na račun novih zmožnosti pridobila še boljše ocene kot lani. Ocena Major Player pomeni, da podjetje s produktno in poslovno strategijo uspešno sledi naraščajočim potrebam mobilnih uporabnikov,« je povedala Petra Veber, direktorica operacij v podjetju Si splet (ESET Slovenija).

Zaradi naraščajočega dela na daljavo, je mobilna varnost vse pomembnejša. Ker vedno več zaposlenih uporablja svoje mobilne naprave za delo, bi vsako podjetje moralo zagotoviti zaščito vseh končnih točk. Osebni računalniki, tablice in mobilni telefoni bi tako morali biti zaščiteni z varnostno programsko opremo, ki nudi več plasti obrambe pred kibernetskimi grožnjami.

V ESET-ovem portfelju programske opreme za varovanje končnih točk gre izpostaviti ESET Endpoint Security for Android, ki vzpostavlja dovršeno obvladovanje groženj v mobilnih napravah. Vendar je varovanje velikega števila različnih mobilnih naprav zahtevno in zamudno. ESET organizacijam omogoča učinkovito zaščito tudi v primeru, ko posamezni zaposleni uporabljajo več mobilnih naprav. Vse ESET-ove licence za zaščito končnih točk namreč vključuejo storitev ESET Security Management Center. Ta ponuja osrednjo nadzorno ploščo, prek katere organizacije poenotijo in združijo procese obvladovanja varnosti vseh naprav v omrežju.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SI SPLET d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SI SPLET d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SI SPLET d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku