Računalništvo, telefonija
18.02.2009 12:06

Deli z drugimi:

Share

IBM pomaga organizacijam

IBM je najavil rešitve za upravljanje storitev, ki bodo organizacijam pomagale pri zagonu novega posla in izboljšanju storitev za potrošnike.

Razmejitve med informacijsko tehnologijo, vzdrževanjem omrežij in poslovnimi aktivnostmi so vse bolj zamegljene. Fizična infrastruktura postaja uglašena, povezana in inteligentna. Organizacije združujejo svoje operativno poslovanje, IT in poslovno infrastrukturo, da bi svojim strankam lahko ponudila nove storitve in izdelke. Primer tega so na primer: pametno zdravstveno varstvo, energetska omrežja, integrirane glasovne in podatkovne komunikacijske storitve.

IBM organizacijam različnih dejavnosti pomaga upravljati celotno paleto sredstev, to je od IT, omrežja, fizičnega premoženja, proizvodnih pogonov do poslovnih storitev znotraj enotne in integrirane platforme. Tak pristop pomaga oblikovati nove storitve, obenem pa omogoča lažje vzpostavljanje ravnotežja med zahtevami strank in pritiski po zmanjševanju stroškov.

Nova rešitev IBM Service Management Industry Solutions omogoča združevanje IT in pogonskih sredstev, kot so na primer robotske proizvodne linije, modri, RFID tehnologija, POS naprave in telekomunikacijska omrežja ter pri tem izboljšuje učinkovitost poslovanja ter izvajanje storitev.


Prijavi napako v članku