Računalništvo, telefonija
13.03.2003 18:18
Posodobljeno 18 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HVB Banka BIH s Halcomovo rešitvijo E-Bank

Uspešen začetek leta za Halccom

Pol leta po vstopu na trg Bosne in Hercegovine se je ugledna in pomembna banka HVB Bank Bosne in Hercegovine v skladu s svojimi ambicioznimi načrti glede kakovostnih bančnih storitev odločila za vpeljavo Halcomove rešitve E-Bank za elektronsko bančništvo.

Letošnje leto se je za Halcom Informatiko tako začelo izjemno uspešno, saj je Halcom v dobrih dveh mesecih pridobil že tretjo novo banko, ki jo je vključil v svoj center za elektronsko bančništvo EBB Sarajevo. Tako Halcomovo rešitev E-Bank doslej uporablja že 23 domačih in tujih bank.

Srednjeročni cilj HVB Banke Bosne in Hercegovine je pokrivanje celotnega trga Bosne in Hercegovine. Ponuditi pa nameravajo širok spekter sodobnih storitev za privatne in pravne osebe, vključno z novimi tehnologijami, kot so telefonsko in elektronsko bančništvo.

Glede na njihove visoke standarde glede zaščite podatkov, so iskali že uveljavljeno rešitev e-bančništva, ki bi jim ponudila najvišjo stopnjo zaščite s pomočjo tehnologije PKI (Public Key Infrastructure) na pametnih karticah.


Prijavi napako v članku