Telefoni
Računalništvo, telefonija
Telefonija
10.07.2024 16:29

Deli z drugimi:

Share

Huawei v Parizu organiziral ulični tek

Huawei je v okviru kampanje »Light Up Your Rings« (Prižgite svoje kroge) organiziral tek po ulicah Pariza, kjer je kot vodilni tekač sodeloval sir Mo Farah.

Cilj krožnega mestnega teka je bil spodbuditi udeležence, da s pomočjo pametnih nosljivih naprav Huawei Watch Fit 3, Watch 4 Pro Spece Edition ali Watch GT 4 postanejo boljša različica samih sebe. Začetek in zaključek dogodka, ki se ga je udeležilo več kot 40 tekačev, sta bila pred Huaweievo paradno trgovino v Parizu.

Sir Mo Farah kot vodilni tekač

Pred začetkom teka je sir Mo Farah delil svoje športne izkušnje in povedal, kako so mu Huaweieve pametne ure z znanstveno utemeljenimi funkcijami močno izboljšale vadbeno rutino ter naredile vadbo dostopno in zabavno za vsakogar. Ob tem je dejal: »Vključitev tehnologije v rutino telesne vadbe nam omogoča spremljanje napredka in ohranjanje motivacije. To je odličen način, da šport postane dostopen in zabaven. Pametni predlogi in obroči aktivnosti mi olajšajo doseganje osebnih ciljev ter negovanje trajnostnega, zdravega in aktivnega življenjskega sloga, saj moj trud pretvorijo v oprijemljiv napredek.«

  1. julija je v aplikaciji Zdravje (Huawei Health) zaživel izziv »Light Up Your Rings (Prižgite svoje kroge) za boljše zdravje«, ki vas nagovarja, da ne pozabite nase. Vsak, ki bo čim večkrat v tednu dosegel popoln niz treh zaprtih obročev v funkciji obroči aktivnosti, bo nagrajen z medaljami. V primeru, da boste v enem tednu petkrat zapored zapolnili obroče, prejmete še točke, ki jih boste lahko spremenili v popuste v Huaweievi pariški trgovini.

Izboljšanje počutja in telesne pripravljenosti z napravami Huawei

Obroči aktivnosti, ki so vključeni v novejše pametne ure Huawei, so zasnovani tako, da omogočijo približevanje vašemu pravemu potencialu. S pomočjo treh ključnih kazalnikov sledijo dnevni telesni dejavnosti in pomagajo oblikovati zdrave življenjske navade. Obroči so treh barv: rdeči za porabo zaužitih kalorij, rumeni za čas bolj intenzivnega gibanja in modri za štetje, kolikokrat na dan vstanemo.

Športne funkcije pametnih ur Huawei ponujajo mešanico igre in znanstveno utemeljenih priporočil za vadbo ter so namenjene spodbujanju aktivnega in zdravega življenjskega sloga. Da bi hkrati ohranjale visoko raven motivacije, pametne ure in športne zapestnice, med katerimi je novost Huawei Band 9, opozarjajo na predolgo sedenje, predlagajo dejavnosti, ko vam manjka le še malo do dosega dnevnih ciljev in nagrajujejo z medaljami.

Boljše počutje in izboljšanje telesne pripravljenosti je mogoče doseči z inovativno pametno tehnologijo TruSport, ki ponuja prilagojene nasvete glede na vaše cilje. Načrte vadbe ustvari na podlagi indeksa tekaških sposobnosti (RAI), ki vključuje tempo, srčni utrip, tekaško razdaljo in druge dejavnike. Novejše ure so obenem opremljene še z natančnejšim sprejemnikom satelitske navigacije, ki poleg točnega sledenja poti in razdalje omogoča raziskovanje okolice. Na voljo so še nadgrajena aplikacija za sledenje kalorij Ohranite kondicijo (Stay Fit), napredna funkcija analize spanja ter natančnejše merjenje srčnega utripa. Pri tem ni nepomembno, da nosljive naprave Huawei zlahka povežete z vsemi pametnimi telefoni, na katerih tečeta operacijska sistema Android ali iOS.

Huawei vabi obiskovalce Pariza

Od 26. julija do 11. avgusta se bo trgovina Huawei v Parizu spremenila v salon urbanega življenjskega sloga. V njej bodo tedensko potekale delavnice o nosljivih napravah, ki bodo spodbujale osredotočenost na zdravje in šport. Hkrati bo služila kot počivališče med napornim dnevom, kjer boste zlahka brezplačno napolnili baterijo pametnega telefona, kot so novi modeli družine Huawei Pura 70, uživali v priljubljeni glasbi v popolni tišini, ki vam jo pričarajo slušalke Huawei FreeBuds 6i z aktivnim odpravljanjem hrupa, in popili skodelico kave ali kozarec mineralne vode.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Huawei telefoni Huawei Huawei pametne ure

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več
Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več