Računalništvo, telefonija
14.10.2017 07:41

Deli z drugimi:

Share

Huawei Mate 10 Lite kmalu v Evropi po nadvse zanimivi ceni!

Za odlični Huawei Mate 10 Lite bo treba odšteti le okoli 350 evrov.
Za odlični Huawei Mate 10 Lite bo treba odšteti le okoli 350 evrov.

Na spletu so se pojavile govorice, da bo nadvse zanimivi pametni mobilni telefon Huawei Mate 10 Lite na voljo na evropskem trgu že v mesecu novembru in to po super ceni. V evropskem prostoru naj bi bilo namreč za novost treba odšteti le okoli 350 evrov, pa čeprav gre za odličen telefon. Novost naj bi bila najprej naprodaj na nizozemskem, nekoliko kasneje pa še drugod po Evropi.

Pametni mobilni telefon Huawei Mate 10 Lite bodo zlahka vzljubili tudi zahtevnejši uporabniki, saj bo opremljen tako s 15-centimetrskim (5,9-palčnim) zaslonom ločljivosti 2.160 x 1.080 slikovnih točk kot vgrajenim pomnilnikom s 64 gigabajti prostora. K temu bosta pripomogla tudi zmogljiv mobilni procesor Kirin 659 frekvence 2,36 gigahercev in štiri gigabajte sistemskega pomnilnika. Za zajem kakovostnih fotografij in sebkov pa bodo na voljo digitalna fotoaparata ločljivosti 16 milijonov slikovnih točk in dveh milijonov slikovnih točk ter spletni kameri ločljivosti 13 milijonov in dva milijona točk.

Ker razmerje stranic zaslona znaša 18 proti 9 ne preseneča, da se bralnik prstih odtisov nahaja na zadnji strani naprave in sicer pod digitalnim fotoaparatom. Pametni mobilni telefon Huawei Mate 10 bo na voljo v črni, zlati in modri barvi, za dolgo avtonomijo delovanja pa bo poskrbela baterija zmogljivoti 3.340 miliamper ur.


Prijavi napako v članku