Pametne ure
17.03.2024 12:02

Deli z drugimi:

Share

Huawei Band 9: Najtanjša športna zapestnica za zahtevne

Huawei Band 9 se ponaša z 1,47-palčnim zaslonom AMOLED FullView ločljivosti 194 x 368. Pametna zapestnica je kljub velikemu zaslonu podedovala dolgo avtonomijo.
Foto: Huawei
Foto: Huawei

Huawei je predstavil svojo najtanjšo športno zapestnico, ki navdušuje v vseh pogledih – Huawei Band 9. Ta je namreč opremljena z velikim zaslonom in celovitimi funkcijami spremljanja zdravja. Udobje nošenja zagotavljata debelina vsega 9,99 milimetrov. To ji daje vlogo popolne naprave za 24-urno spremljanje telesne dejavnosti in zdravja ter odkrivanje novih oblik zdravega in aktivnega življenjskega sloga. Novost bo naprodaj kmalu, njena maloprodajna cena pa vsaj zaenkrat še ni bila razkrita.

Huawei Band 9 se ponaša z 1,47-palčnim zaslonom AMOLED FullView ločljivosti 194 x 368 oziroma 282 točk na palec, zavidljivo pa je tudi 64,88-odstotno razmerje med zaslonom in ohišjem. Izbrana zaslonska tehnologija zagotavlja večjo jasnost informacij, medtem ko velikost pripomore, da jih sočasno prikazuje več. Ozki robovi, 2,5D ukrivljeno steklo in prenovljen uporabniški vmesnik medtem zagotavlja izjemno uporabniško izkušnjo tudi, ko smo v gibanju.

Profesionalne funkcije spremljanja zdravja so najbolj priljubljene med uporabniki pametnih nosljivih naprav. Zahvaljujoč optimizirani strojni opremi temelječi na tehnologiji Huawei TruSeen, Huawei Band 9 podpira celodnevno spremljanje ravni kisika v krvi (SpO2). Ta izredno pomemben podatek beleži ves čas in sproži alarm v primeru, da je raven prenizka. Poleg tega zagotavlja še neprekinjeno, sprotno in natančno spremljanje srčnega utripa, spanja, stresa in menstrualnega ciklusa ter uporabnika obvesti v primerih, da je srčni utrip v mirovanju previsok ali prenizek.

Pametna zapestnica je kljub velikemu zaslonu podedovala dolgo avtonomijo, ki odlikuje Huaweieve nosljive naprave. Podprta je z 180 mAh baterijo, učinkovitim sistemskim naborom in učinkovitimi algoritmi varčevanja z energijo, omogoča 14-dnevno delovanje pri neprekinjenem spremljanju srčnega utripa in kakovosti spanja. Piko na i pa seveda daje še vodotesnost do globine 50 metrov.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Huawei

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več