Telefoni
19.08.2014 11:46
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HTC z novim orožjem pred prihodom iPhone

HTC z novim orožjem pred prihodom iPhone
HTC z novim orožjem pred prihodom iPhone

Bliža se september, mesec najverjetneje predstavitve novega modela iPhone, in s tem začetek najbolj razburljivega dela leta saj bo svoje novosti predstavilo več podjetij. Čeprav bodo pri Applu izjemno aktivni, napovedujejo se novi modeli iPhone, iPad in morebitna pametna ura, še ne pomeni, da konkurenca spi. Pri HTC, po neuradnih informacijah, prav tako pripravljajo novo orožje za spopad na trgu prestižnih pametnih telefonov.

Oblikovno naj bi novi HTC One W8 znova predstavljal izjemen izdelek. Tako kot obstoječi model HTC One M8, bi naj tudi One W8 bil izdelan iz aluminija. Poleg stroge osredotočenosti na obliko si pri HTC-ju očitno želijo večje neodvisnosti od Googla oziroma operacijskega sistema Android. Kot je razvidno že iz imena naprave, bi naj novi One W8 poganjal operacijski sistem Windows Phone.


Pri tehničnih specifikacijah so se, tako kot pri obliki, zgledovali po HTC One M8 saj bi naj naprava ponujala procesor 2,3 GHz z 2GB RAM. Podobno velja za zaslon, ki bo 5-palčni z resolucijo 1.920 X 1080.


Predstavitev nove naprave bi naj potekala v New Yorku že danes popoldan po srednjeevropskem času. Pri tem se neuradno napoveduje, da bo telefon že takoj na začetku na voljo vsem zainteresiranim kupcev v ZDA in Evropi.


Prijavi napako v članku