Telefoni
13.12.2009 13:03
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HTC pripravlja lepotca z imenom Bravo

Na novega HTC-ja Bravo bo potrebno še nekoliko počakati.
Na novega HTC-ja Bravo bo potrebno še nekoliko počakati.

Pred kratkim je na internet prišla nova (bolj kvalitetna) fotografija ter več podatkov o novem mobilniku proizvajalca HTC, ki naj bi se imenoval Bravo. Po za zdaj znanih podatkih naj bi mobilnik poganjal operacijski sistem Android Eclair, verzije 2.0, ter zadnja verzija močnega procesorja Qualcomm Snapdragon. Mobilnik naj bi imel tudi 320MB pomnilnika (po prejšnjih informacijah 256MB).

Upravljanje novega HTC-jevega lepotca bo možno preko kvalitetnega 3,7-inčnega AMOLED zaslona. Ena boljših stvari pri HTC-ju Bravo je definitivno tudi ta, da bo uporabniku nudil slike s 5 milijoni točk ter video posnetke v kvaliteti 720p. Zanimiv dodatek je tudi digitalni kompas, ki bo uporabnikom, ki si še ne lastijo GPS naprav, pomagal najti željeni cilj. Seveda HTC novega modela Bravo ni pozabil opremiti tudi z nekaterimi klasičnimi stvarmi, kot so na primer Wi-Fi, Bluetooth, MicroUSB, MicroSD kartice ter FM radio.

HTC Bravo bo s svojimi zmogljivostmi ter lepim izgledom verjetno marsikoga premamil, a bo nanj potrebno še nekoliko počakati. V prodajo naj bi namreč prišel šele aprila prihodnje leto.


Prijavi napako v članku