Telefoni
16.02.2010 13:55
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HTC Mini v kompaktnem dizajnu

HTC HD mini
HTC HD mini

Družba HTC

, globalni ponudnik pametnih telefonov, je danes predstavila telefon HTC HD mini, ki je zasnovan na tehnologiji HTC Sense in deluje na Windows platformi. Bistvo telefona je v tem, da uporabnikom nudi izkušnjo priljubljenega telefona HTC HD2, a v bolj kompaktni obliki.

HTC HD mini združuje uporabnost z enkratnim in krasnim dizajnom. Zaponke, ki združujejo ohišje telefona, so na zunaj vidne in odražajo mojstrsko oblikovanje, kakšrnega redko zasledimo pri mobilnih telefonih. Močan oblikovalski etos se nadaljuje pod pokrovom baterije, kjer živo rumeno obarvana notranja struktura nudi nepričakovano presenečenje, ko pokrov snamemo.

HTC HD mini ima vgrajeno tehnologijo HTC Sense, ki v ospredje postavlja uporabnike tako, da telefon deluje na bolj enostaven in naraven način. Tehnologija sloni na treh ključnih načelih, ki so bila oblikovana na podlagi opazovanja uporabnikov, njihovega načina življenja in načina, kako komunicirajo. Naredi moje, Ostani blizu in Odkrivaj nepričakovano so tako ključna sporočila nove HTC Sense uporabniške izkušnje.

Tako kot HTC HD2 tudi HTC HD nadaljuje z napredno komunikacijsko izkušnjo, ki je osredotočena na ljudi in ponuja popolno integracijo aplikacije Outlook. Uporabniku omogoča, da je nenehno v stiku z njemu pomembnimi ljudmi, saj za vsak posamezen kontakt ponuja natančen pregled načinov in zgodovine komuniciranja s to osebo, ne glede na to, ali gre za klic, SMS sporočilo, elektronsko pošto ali statusno posodobitev. HTC Peep, aplikacija za Twitter, ki temelji na tehnologiji Windows, uporabniku omogoča »tweetanje« in spremljanje twitter objav.

HTC HD mini ima na dotik občutljiv zaslon, ki omogoča povečevanje in spreminjanje velikosti pogleda spletnih strani, Microsoft® Office datotek, PDF dokumentov in slik, zgolj z rahlim dotikom vaših prstov. Ob uporabi širokopasovne 3G povezave ima uporabnik za svoj osebni računalnik ali druge naprave na voljo tudi lastno brezžično Wi-Fi povezavo. Uporabniško izkušnjo telefona HTC HD mini uporabnik lahko nadgradi tudi tako, da si iz spletne trgovine Windows® Marketplace for Mobile naloži številne uporabne aplikacije, ki odražajo njegov osebni slog.

Novi HTC HD mini bo uporabnikom na večjih evropskih in azijskih trgih na voljo od začetka aprila 2010.


Prijavi napako v članku