Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
23.02.2022 12:48
Posodobljeno 11 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HPE Post Warranty Support Services prodajna akcija: dve leti po ceni enoletnega podpornega paketa

Podaljšajte tovarniško garancijo ali podporne tehnične storitve s HPE Post Warranty storitvenimi paketi za vaš HPE ProLiant strežnik. Izkoristite prodajno akcijo v obdobju od 17. februarja 2022 do vključno 29. julija 2022.

Upravljanje z IT infrastrukturo je lahko stresno

Zagotavljanje poslovnih storitev in neprekinjen dostop do podatkov je lahko zelo stresna služba, predvsem v majhnih in srednje velikih podjetjih z majhno ekipo strokovnjakov in omejenimi finančnimi sredstvi. Dokler ima IT oprema še veljavno garancijo ali pa je garancija nadgrajena s podpornimi storitvami proizvajalca, ima podjetje zagotovljen nivo varnosti in zaščite. Garancija in operativne storitve proizvajalca zagotavljajo rezervne dele, dostop do posodobitev programske opreme, pomoč pri odpravi napak in zamenjavi okvarjenih delov s strani HPE strokovnjaka na lokaciji in predvsem predvidljive stroške vzdrževanja. Po poteku garancije ali pogodbe za vzdrževanje pa je IT ekipa prepuščena lastni iznajdljivosti. Upravljati mora s sistemom, ki je izpostavljen varnostnim pomanjkljivostim, napakam strojne opreme, izpadom poslovnih storitev in vsem nepredvidljivim vzdrževalnim stroškom ter investirati svoj čas za vrnitev poslovnih storitev v delujoče stanje.

Hewlett Packard Enterprise ponuja storitve za podaljšanje tovarniške garancije in podpornih storitev. HPE Post Warranty Support Services zagotavljajo dostop do posodobitev strojne programske opreme, odziv HPE strokovnjaka na lokaciji, odpravo napak na strojni opremi, vključno z rezervnimi deli, tudi po preteku garancije ali obstoječih podpornih storitev. Nakup teh storitev je za majhna in srednje velika podjetja še enostavnejši, saj HPE ponuja podporo različnih nivojev v obliki storitvenih paketov. Z enkratnim nakupom je strošek tehnične podpore za prihodnje izbrano obdobje načrtovan,  predvidljiv in stroškovno učinkovit, saj pri izvajanju tehnične podpore ne nastajajo dodatni stroški, ki jih prinaša nakup rezervnih delov ali plačilo potnih stroškov za obisk usposobljenega inženirja.

Preprosta izbira in nakup podpornih storitev proizvajalca

HPE Pointnext omogoča enostavno nadgradnjo garancije z nakupom HPE Pointnext Tech Care storitvenih paketov. S HPE Post Warranty podpornimi paketi je mogoče podaljšanje garancije ali podpornih storitev za obdobje enega (1) ali dveh (2) let, že 119 dni pred ali najkasneje 44 dni po preteku obstoječe garancije ali podpornih storitev. Enkraten nakup paketa zagotavlja izbran nivo podpore za določeno obdobje, brez dodatnih stroškov pri izvajanju. V kolikor HPE še zagotavlja podporo produkta, ki ni več v prodaji, je mogoče tudi ponovno podaljšanje. Na voljo so trije nivoji HPE podpornih paketov:

  • HPE Tech Care Basic zagotavlja odziv v dveh urah v rednem delovnem času (9×5) in odziv na lokaciji stranke naslednji delovni dan od prijave napake.
  • HPE Tech Care Essential zagotavlja oddaljen odziv v 15 minutah (24x7x365) za kritične incidente 1. stopnje ter odziv na lokaciji stranke v štirih (4) urah od prijave napake.
  • HPE Tech Care Critical zagotavlja oddaljen odziv v 15 minutah (24x7x365) za kritične incidente 1. stopnje in odpravo napake na strojni opremi v šestih (6) urah od prijave napake. Zahtevki za pomoč so obravnavni prioritetno.

HPE Pointnext Tech Care storitve presegajo tradicionalno tehnično podporo, saj ponujajo tudi splošne tehnične smernice za delovanje, upravljanje in informacijsko varnost.

Podrobneje o HPE Pointnext Tech Care podpornih storitvah si lahko preberete tukaj.

Ne čakaj na …

Reševanje težav in napak brez tovarniške garancije ali podpornih storitev je časovno in stroškovno nepredvidljiv proces. Vsak izpad poslovnega sistema ni stresen le za IT strokovnjake v podjetju, ki se trudijo kar najhitreje vzpostaviti normalno delovanje, ampak tudi za vse zaposlene in stranke. S HPE Tech Care se ob prijavi napake hitro odzovejo certificirani HPE strokovnjaki, ki zagotavljajo učinkovito odpravo težav.

Ustrezna izbira podpornih storitev je ključna za nemoteno delovanje IT sistemov, podaljševanja življenjske dobe sistemske opreme in hitro vzpostavitev sistema v normalno delovanje. S pravočasnim podaljšanjem podpornih storitev podjetje pridobi:

  • zagotovljen dostop do posodobitev strojne programske opreme in varnostnih popravkov,
  • možnost uporabe HPE InfoSight ter drugih informacijskih virov za redno vzdrževanje in optimizacijo IT sistemov,
  • zagotovljen dostop do tehnične pomoči proizvajalca,
  • predvidljiv, enkraten strošek za zagotavljanje tehnične podpore, ki vključuje upravljanje zahtevkov za tehnično pomoč, odziv HPE strokovnjaka na lokaciji in rezervne dele brez dodatnih stroškov.

Preverite, ali je obdobje garancije oziroma podpornih storitev za vaše strežnike, diskovne sisteme in sisteme za varnostno shranjevanje podatkov ter omrežno opremo še veljavno, ali je že poteklo. Za HPE in Aruba produkte lahko stanje enostavno preverite na spletni strani HPE Warranty Check, potrebujete le serijsko številko.

Pri vašem HPE ali Aruba partnerju vam bodo pomagali pri izbiri prave podporne storitve za vaše poslovanje. V obdobju od 17. februarja 2022 do vključno 29. julija 2022 pa lahko izkoristite še prodajno akcijo HPE Post Warranty Support Services, kjer so v ponudbi dvoletni podporni paketi Basic in Essential za ceno enoletnega*.

*Ponudba HPE Post Warranty velja za HPE ProLiant strežnike: DL20 Gen9 in Gen10, DL60 Gen9, DL80 Gen9, DL160 Gen9 in Gen10, DL180 Gen9 in Gen10, DL360 Gen9 in Gen10, DL380 Gen9 in Gen10, Microserver Gen10 in Gen10 Plus, ML30 Gen9 in Gen10, ML110 Gen9 in Gen10, ML150 Gen9, ML350 Gen9 in Gen10. V akcijski ponudbi so na voljo dvoletni Basic in Essential nivoji podpornih paketov. Akcija poteka izključno preko distributerskega prodajnega kanala in vključuje določene “HPE Pointnext Package Support” produktne številke. Velja za nakup in registracijo paketa v obdobju od 17. februarja 2022 do vključno 29. julija 2022. HPE Post Warranty storitvene pakete je mogoče kupiti in registrirati v obdobju največ 119 dni pred potekom in najkasneje 44 dni po poteku garancije ali obstoječe HPE podporne storitve.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več