Strojna oprema
06.03.2006 15:01

Deli z drugimi:

Share

HP z novimi poslovnimi prenosniki


HP Compaq nx9420

HP je predstavil tri nove prenosne računalnike, HP Compaq nx9420, nx6310 in nc6320 – varna, enostavna in zanesljiva orodja za mobilne profesionalce. Novi zmogljivi prenosni računalniki vključujejo najnovejšo procesorsko tehnologijo Intel Core Duo. Ta uporabnikom omogoča sočasno uporabo več aplikacij ter učinkovitejše in hitrejše delo. Uporabnikom, ki nimajo časa za polnjenje, je namenjena nova zmogljiva 12-celična baterija HP Ultra-Capacity Baterry. Le-ta čas neodvisnega delovanja prenosnega računalnika podaljša za največ 10 ur.

HP Compaq nx9420, razvit za uporabnike, ki potrebujejo izjemne zmogljivosti in širok zaslon ter mobilno uporabnost, ima kakovosten 17-palčni široki zaslon, procesor Intel Core Duo in zmogljivo tridimenzionalno grafiko, kar mu omogoča zmogljivosti namiznih računalnikov na poti. Nx9420 prav tako zagotavlja do 4 ure delovanja z enim napajanjem, kar omogoča večjo prilagodljivost glede kraja in načina dela.

Prenosna računalnika HP Compaq nx6310 in nc6320 sta namenjena profesionalcem v dinamičnih poslovnih okoljih, ki potrebujejo svobodo in prilagodljivost, ne glede na to, kje delajo. Računalnika z debelino le 30,3 mm, ki tehtata samo 2,7 kg, nudita več kot 4 ure delovanja z enim napajanjem in najnovejše procesorske tehnologije, vključno z novimi procesorji Intel Core Duo.

Daljše trajanje baterije je odslej na voljo z dodatno baterijo HP Ultra-Capacity Battery, ki prinaša do deset dodatnih ur delovanja. Nova 12-celična litij-ionska baterija je namenjena različnim HP-jevim poslovnim prenosnim računalnikom. Uporabniki lahko priklopijo napajalnik Smart AC celo neposredno v baterijo in jo polnijo ločeno. Prav tako je na voljo HP Extended Life Battery, 8-celična litij-ionska baterija, ki zagotavlja do 4 dodatne ure delovanja. Baterijo je mogoče polniti tudi, ko je prenosnik priključen na priklopno postajo. Baterija HP Extended Life Battery je optimalna rešitev za dolge sestanke in lokacije, kjer je dostop do vtičnic omejen.

Inovacije za profesionalce na poti
Prenosni računalniki HP Compaq nx9420, nx6310 in nc6320 nudijo funkcije za varnost, enostavno uporabo in zanesljivost, ki odlikujejo HP-jeve poslovne prenosne računalnike. Ti prenosni računalniki varujejo občutljive informacije z več načini varnostne zaščite, vključno z zbirko HP ProtectTools, čitalcem prstnih odtisov in integriranim čitalcem pametnih kartic.

Združljivost s HP-jevimi dodatnimi rešitvami za prenosne računalnike omogoča enostavno namestitev in delovno izkušnjo brez težav. Prenosni računalniki, ki so bili oblikovani za tveganja mobilnega življenjskega sloga, imajo sistem HP Mobile Data Protection System za zaščito podatkov pred udarci in tresljaji, na praske odporno prevleko in zaščito zaslona HP Panel Protection.


Prijavi napako v članku