Računalništvo, telefonija
28.06.2010 13:05
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HP predstavil prihodnost tiskanja povezavo z internetom in računalništvom v oblaku

Tiskanje s HP ePrint prek e-pošte s katerekoli naprave na katerikoli tiskalnik HP od koderkoli na svetu
Nova linija s spletom povezanih tiskalnikov HP Photosmart omogoča uporabnikom prost dostop do vsebin in tiskanje od kjerkoli brez uporabe računalnika.
Nova linija s spletom povezanih tiskalnikov HP Photosmart omogoča uporabnikom prost dostop do vsebin in tiskanje od kjerkoli brez uporabe računalnika.

HP je predstavil novo kategorijo z internetom podprtih rešitev za tiskanje, ki so ustvarjene za računalništvo v oblaku. Za predstavitev teh novih rešitev je HP objavil celo zbirko tiskalnikov, ki omogočajo povezavo s spletom, e-All-in-One za dom in podjetja, po ceni od 99 evrov. To bodo prvi tiskalniki, ki bodo lahko neposredno dostopali do vsebin na spletu, kot so pobarvanke in 3D liki ter HP predloge.

HP-jevi izdelki, ki omogočajo povezovanje s spletom, in storitve so podprte s oglaševalsko platformo za digitalni tisk, ki jo lahko izkoristijo ponudniki izpisnih aplikacij. Ta uporabnikom zagotavlja najboljše ponudbe brez dodatnih stroškov, s čimer lahko blagovne znamke dodajo vrednost za svoje stranke z bogatenjem izbrane vsebine z dodanimi osebnimi in promocijskimi sporočili ter informacijami, kot so kuponi ali lokalne storitve.

HP ePrint

Platforma HP ePrint izkorišča računalništvo v oblaku za premagovanje težav z oddaljenostjo in povezljivostjo ter omogoča uporabnikom pošiljanje datotek, ki jih želijo natisniti, z njihovih mobilnih telefonov(1). HP ePrint omogoča tiskanje kadarkoli in kjerkoli – od slik, ki jih je narisal otrok na iPadu, do predstavitev narejenih na pametnih telefonih Palm Pre ali Blackberry.

Vsak tiskalnik HP ePrint bo imel edinstven, preprost elektronski naslov, ki pošiljatelju omogoča, da pošlje dokument v tisk podobno kot bi poslal elektronsko sporočilo. Prav tako lahko uporabniki pošiljajo dokumente, namenjene za tisk, prek mobilne aplikacije HP ePrint – ki jo predhodno naložijo na njihov pametni telefon – domov, v pisarno ali na javne lokacije za tiskanje, kot so hoteli. Uporabniki bodo lahko med drugim poslali tudi Microsoftove dokumente, dokumente v Adobeovem formatu PDF ali slike v formatu JPEG.

HP ePrintCenter

HP ePrintCenter je spletno vozlišče, ki omogoča vsem HP-jevim strankam raziskovanje novih storitev in prilagajanje njihove izkušnje s tiskom. Posamezniki lahko na primer registrirajo izdelke in prejmejo posodobitve v skladu s preferencami, nastavijo svoje naprave, sledijo opravilom v ePrintu kot tudi predlagajo in iščejo nove možnosti tiskanja.


Prijavi napako v članku