Prenosni računalniki
24.02.2014 10:19
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HP Pavilion x360: Zmogljiv prenosnik in praktična tablica v enem!

Hibridni prenosnik HP Pavilion x360 lahko uporabljamo za vse priložnosti!
Hibridni prenosnik HP Pavilion x360 lahko uporabljamo za vse priložnosti!

Če pri delu, učenju ali zabavi prisegate tako na kompakten prenosnik kot tudi na tablični računalnik, se boste novemu izdelku podjetja HP le stežka uprli. Hibridni računalniški sistem HP Pavilion x360 namreč združuje prednosti izjemno kompaktnega in zmogljivega prenosnega računalnika ter vsestransko uporabne tablice, saj lahko zaslon IPS premikamo za kot 360 stopinj. Zaslon na dotik se odlično obnese v vseh priložnostih, saj je dovolj svetel, izjemno odziven in slike izrisuje z ločljivostjo 1.366 x 768 slikovnih točk.

Hibridni prenosnik HP Pavilion x360, ki je neverjetno tanek in lahek (njegova debelina je 22 milimetrov, teža pa 1,4 kilograma), omogoča novo dimenzijo mobilnosti, pri čemer lahko prevzame kar štiri različne vloge: prenosnik, tablica, stojalo in šotor. Napravo poganja Intelov zmogljivi in energetsko varčni procesor Pentium N3520 (Bay Trail) v navezi s sistemskim pomnilnikom kapacitete štirih gigabajtov, za shranjevanje podatkov pa je na voljo trdi disk s 500 gigabajti prostora. Na trdem disku vsestransko uporabnega hibridnega prenosnika HP Pavilion x360 je pričakovano nameščen najnovejši Microsoftov operacijski sistem, Windows 8.1.

Hibridni prenosnik HP Pavilion x360 z rdeče obarvanim ohišjem bo konec februarja najprej naprodaj v ZDA, nekoliko kasneje pa bo dosegljiv še na evropskih tleh. Za nakup novinca bo na ameriškem trgu potrebno odšteti preračunanih 290 evrov, v Evropi pa bomo zanj morali odšteti okoli 400 evrov.

Vas zanima več iz te teme?
HP prenosni računalniki

Prijavi napako v članku