Programska oprema
13.06.2005 13:28

Deli z drugimi:

Share

HP OpenView Compliance Manager in SOA Manager

HP je predstavil nova programa iz skupine HP Open View, ki podjetjem pomagata povečati nadzor nad poslovnimi operacijami in informacijsko tehnologijo. Programa HP OpenView Compliance Manager in HP OpenView SOA Manager v kombinaciji s HP-jevimi profesionalnimi storitvami omogočata učinkovito usklajevanje IT z zakonskimi zahtevami in zmanjšanje stroškov pri uvajanju novih aplikacijskih storitev na osnovi storitveno usmerjene arhitekture (SOA). Ob tem drastično zmanjšujeta tveganja podjetij pri uvajanju novih storitev IT in sprememb v poslovanju.

HP OpenView Compliance Manager avtomatizira in stalno nadzira notranje kontrole ter omogoča upravljanje poslovnih procesov v skladu z zakonskimi zahtevami. Program vodjem informatike ponuja celovit pregled nad viri in jim omogoča ugotavljati področja, kjer nastajajo tveganja glede usklajevanja IT s poslovnimi ter zakonskimi zahtevami.

HP OpenView SOA Manager zagotavlja nadzor, ki ga podjetja potrebujejo za uspešno dobavo informacijskih tehnologij kot storitve z uporabo storitveno usmerjenih arhitektur. HP je eden prvih ponudnikov v industriji IT, ki ponuja dva najbolj kritična elementa pri uporabi SOA za delovanje oddelka IT kot podjetja. To sta programska oprema za upravljanje in profesionalne svetovalne storitve. Strokovnjaki iz HP-jeve skupine za svetovanje in povezovanje tako kupcem HP OpenView SOA Manager zagotavljajo uspešen razvoj, vpeljavo in upravljanje aplikacijskih storitev na osnovi SOA za poslovne uporabnike.


Prijavi napako v članku