Računalništvo, telefonija
10.05.2011 16:01

Deli z drugimi:

Share

HP izboljšuje storilnost pisarn

HP rešitve
HP rešitve

HP je najavil nove rešitve in naprave za tiskanje in upodabljanje, ki so zasnovane za povečanje storilnosti zaposlenih v malih, srednje velikih in velikih podjetjih, ne glede na to, ali svoje delo opravljajo na poti ali v pisarni. HP-jeve rešitve, ki so bile v preteklosti na voljo le velikim poslovnim okoljem, so sedaj na voljo prek izbranih partnerje. Partnerje je usposobil in potrdil HP, nudili pa bodo paleto aplikacij za tiskanje in upodabljanje.

Med novimi aplikacijami je HP ePrint Enterprise, ki je namenjena podjetjem z mobilnimi zaposlenimi, ki morajo dostopati in uporabljati vsebine na svojih pametnih telefonih. Izboljša storilnost z mobilnim dostopom do tiskalnikov, ne da bi morali podatki zapustiti varno omrežje.Tiskalniške rešitve HP Access Control so ustvarjene za podjetja, ki potrebujejo bolj varno okolje z manjšimi zgubami, nudijo tudi možnost nadzora nad stroški, varnostne funkcije in preprosto uporabo.

Za rast malih in srednje velikih podjetji je HP razvil tudi Solutions Competence Centre. Središče je zasnovano kot enotna točka stika za prodajne partnerje in jim omogoča, da razvijajo svoje znanje na področju prodaje rešitev. V središču so zbrane ključne kompetence sistemskih integratorjev, neodvisnih ponudnikov programske opreme in HP-ja, kar partnerjem nudi hiter in učinkovit dostop do celovitega znanja o HP-jevih programskih rešitvah za tiskanje.


Prijavi napako v članku