Računalništvo, telefonija
24.10.2011 09:41
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HP Compaq 8200 Elite: Novi namizni računalniki podjetja HP za vrhunsko zmogljivost

Integrirani poslovni namizni računalnik HP Compaq 8200 Elite z elegantnim oblikovanjem prihrani prostor in poleg visoke zmogljivosti in varnosti zagotavlja možnosti za oddaljeno upravljanje. Prav tako vključuje integrirana orodja za sodelovanje za povezovanje med zaposlenimi.
HP Compaq 8200 Elite All-in-One
HP Compaq 8200 Elite All-in-One

HP je ponudbo poslovnih namiznih računalnikov Elite razširil s prvim integriranim osebnim računalnikom z drugo generacijo tehnologije Intel Core vPro(1,2). Ta prinaša 40 odstotkov višjo zmogljivost, 15 odstotkov hitrejši dostop do diska(3,4) in možnosti za oddaljeno upravljanje. Integrirani osebni računalnik HP Compaq Elite 8200 so opremljeni z zaslonom LED visoke ločljivosti z diagonalo 58,4 cm (23 palcev). Druga oprema vključuje integrirano spletno kamero, mikrofon ter zvočnike za video komunikacijo. Računalnik je opremljen tudi s programsko opremo HP Virtual Rooms, ki podjetjem omogoča uporabo spletnih konferenčnih središč za srečanja, poslovne predstavitve in izobraževanje.

Podpora HP Elite za dosledno kakovost in zanesljivost

HP Compaq 8200 Elite All-in-One ima standardno 3-letno garancijo za rezervne delo, delo in podporo na lokaciji na naslednji delovni dan po prijavljeni okvari. Prek paketov storitev HP Total Care in HP Care Pack uporabnikom zagotavlja vrhunsko storitev za obdobja, ki presegajo standardno garancijo in pomagajo zagotoviti najvišjo dobičkonosnost naložbe. Stranke lahko izkoristijo pred kratkim predstavljeno podporo Elite Premium Support, ki jo zagotavljajo tehnični strokovnjaki, usposobljeni in potrjeni za podporo za izdelke Elite.


Visoka zmogljivost, varnost in prilagodljivost

Prvi integrirani model v družini namiznih računalnikov HP Compaq 8200 Elite podpira najnovejše procesorje Intel in nabor čipov Intel Q67 Express za inteligentno upravljanje zmogljivosti. Za povečanje grafičnih zmogljivosti računalnik vključuje tudi tehnologiji Intel Turbo Boost Technology 2.0 in Intel Hyper-Threading Technology. Za preprosto vpeljavo in upravljanje skrbita tehnologija Intel Standard Manageability in možnosti HP BIOS. Za oddaljeno upravljanje in odpravljanje težav je vključena tudi tehnologija Intel vPro.

Integrirani osebni računalnik HP Compaq 8200 Elite vključuje varnostna orodja za zaščito ključnih poslovnih podatkov. Za strojno šifriranje skrbi vgrajeni čip, skladen s standardom TPM 1.2, ki izkorišča orodja HP ProtectTools, med katerimi so zaklepanje diska HP DriveLock, pomoč pri prijavah HP Digitalpass, ter prepoznavanje obrazov HP Face Recognition.

Sistem je mogoče razširiti, saj podpira do 8 GB pomnilnika DDR3 SDRAM PC3-1333 ter ima dve pomnilniški reži, razširitveno režo PCI Express (PCIe) ter režo za trdi disk. Hitrejši dostop do podatkov, tišje delovanje in izboljšano zanesljivost lahko stranke dosežejo z uporabo diskov SSD.

Energijska učinkovitost za zmanjšanje izpustov ogljikovega dioksida
HP Compaq 8200 Elite All-in-One

je potrjen po standardu ENERGY STAR in je registriran kot naprava, skladna z zahtevami EPEAT Silver. Za varčnost skrbi napajanje s 87-odstotno učinkovitostjo. Naprava ima že ob namestitvi nameščeno programsko opremo HP Power Assistant ter vključuje način mirovanja S3 in celovito energijsko rešitev s temperaturnimi tipali, uravnavanjem hitrosti ventilatorja ter nastavitvami za energijsko upravljanje.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku