Telefoni
Računalništvo, telefonija
Pametne ure
Telefonija
02.08.2022 17:06

Deli z drugimi:

Share

Honor pametna ura s podporo za GPS za manj kot 70 evrov

Pametne ure navdušujejo uporabnike po celem svetu. So izredno raznovrstne po zaslugi naprednih senzorjev, s katerimi lahko nadzorujemo svoj telesni napredek in opazujemo spremembe v zdravju. Trga so se lotili vsi največji proizvajalci elektronike, vključno z Applo, Samsungom, Huaweiem, Honor in drugi. Ravno za pametno uro Honor Watch GS Pro pa smo TUKAJ zasledili akcijsko ponudbo, ki vam omogoča, da uro dobite za ugodnih 69,78 € in brezplačno poštnino. Če želite kupiti uro po akcijski ceni, uporabite promocijsko kodo FFHONGSP.

Pametna ura Honor Watch GS Pro: glavne značilnosti

Honor Watch GS Pro bo namesto vas skrbela za vaše zdravje. Vgrajeni senzorji ji omogočajo 24-urno spremljanje srčnega utripa, analiziranje spanca in merjenja ravni kisika v krvi. Na zaslonu se vam bodo prikazovale tudi ostale koristne informacije, kot na primer vreme in začetek sočnega vzhoda in zahoda.

Pametna ura ima vgrajen dvojnisatelitskinavigacijskisistem s funkcijo vrnitve domov (angl. Route Back), ki vam pomaga najti pot na izhodiščni položaj, tudi v najbolj odročnih in nepoznanih krajih. Odlikuje jo zelo trpežna konstrukcija, zato vam ni treba skrbeti, da bi vremenske razmere vplivale na njeno delovanje.

Pametna ura Honor Watch GS Pro je opremljena s 3,53-centimetrskim AMOLED zaslonom, ki premore ločljivosti do 454 × 454 slikovnih pik pri 326 PPI. Zaslon je vedno dobro osvetljen in vam nazorno prikaže vse želene aplikacije in podatke. Številčnico lahko prilagodite svojemu slogu.

Na Honor Watch GS Pro lahko shranite tudi svoje najljubše skladbe (do 500 skladb), kar pomeni, da boste ob vsaki izbrani dejavnosti, vedno lahko poslušali svojo glasbo. Honor pametna ura se lahko brez težav spopade z umazanijo, potopitvijo v vodo, udarci in neposredni sončni svetlobi.

Pri povprečni uporabi lahko pričakujete do 25 dni delovanja, pri bolj zahtevni uporabi pa do 14 dni. Ura ima na voljo več kot 18 profesionalnih načinov vadbe in 85 prilagojenih načinov za vzdrževanje telesne pripravljenosti.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Ne pozabite uporabiti promocijske kode FFHONGSP.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
pametne ure HONOR telefoni


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več
Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več