Telefoni
Računalništvo, telefonija
15.03.2024 09:30

Deli z drugimi:

Share

HONOR Magic6 Pro od danes naprodaj v Sloveniji

HONOR Magic6 Pro je pri nas po priporočeni maloprodajni ceni 1299 evrov na voljo v črni in zeleni barvi.

Po nedavni globalni predstavitvi na sejmu Mobile World Congress (MWC) 2024 v Barceloni je novi vrhunski pametni telefon HONOR Magic6 Pro od danes na voljo tudi v Sloveniji. Ponaša se z napredkom na področju fotografije, zaslona, ​​zmogljivosti in uporabniške izkušnje, ki jo poganja umetna inteligenca (UI). Da gre za vrhunski pametni telefon, so potrdili tudi na letošnjem sejmu MWC v Barceloni, kjer je prejel naziv “eden najbolj privlačnih Androidovih paradnih modelov, ki so na voljo letos“. Poleg tega je HONOR Magic6 Pro prvi pametni telefon, ki mu je DXOMARK 2024 podelil pet zlatih oznak, in se odlikuje v vseh segmentih z vrhunsko zadnjo kamero in kamero za selfije, poglobljeno zvočno izkušnjo, živahnim zaslonom in dolgotrajno baterijo.

Z drugimi besedami, HONOR Magic6 Pro uvaja novo dobo pametne fotografije, ki jo poganja umetna inteligenca, in preoblikuje prihodnost slikovnih izkušenj z revolucionarno nadgrajenim sistemom kamere HONOR Falcon. Ta sistem vključuje širokokotno kamero s 50 milijoni slikovnih pik, ultraširoko kamero s 50 milijoni slikovnih pik in teleobjektiv s 180 milijoni slikovnih pik, ki izkoriščajo ogromen potencial tehnologije umetne inteligence, da uporabnikom omogočijo zajemanje športnih fotografij z impresivnimi podrobnostmi. S periskopsko telefoto kamero s 180 MP, ki omogoča do 100-kratni digitalni zoom, lahko uporabniki zajemajo razširjene slike z izjemno jasnostjo. Kar zadeva športno fotografijo, imajo profesionalni fotografi prednost med teleobjektivi, saj zagotavljajo perspektivo od blizu, ki je bistvena za fotografiranje med športnimi dogodki.

Poleg tega je novi pametni telefon HONOR Magic6 Pro opremljen z najbolj odpornim zaslonskim steklom v industriji, katerega odpornost potrjuje tudi SGS-ov certifikat s petimi zvezdicami. Zaslon tega pametnega telefona vsebuje napredne materiale s 50-odstotnim izboljšanjem kristalne gostote, kar do 10-krat izboljša njegovo sposobnost blaženja udarcev v primerjavi z običajnim steklom1. Kot nadgradnjo svoje vzdržljivosti ima HONOR Magic6 Pro vodilni 6,8-palčni zaslon LTPO Eye Comfort2 z nizko porabo energije v industriji, ki zagotavlja izjemno izkušnjo gledanja, hkrati pa daje prednost dobremu počutju uporabnika z vrsto inovacij, osredotočenih na človeka. Ti vključujejo najvišjo 4320Hz PWM3 zatemnitev v industriji, dinamično zatemnitev, prilagodljiv cirkadiani nočni prikaz in funkcijo Nature Tone.

Ker se zaveda vse večjega pomena življenjske dobe baterije, je HONOR Magic6 Pro opremljen s povsem novo silicijevo-ogljikovo baterijo druge generacije s HONOR E1, naborom čipov za upravljanje porabe energije za izboljšanje energetske učinkovitosti. 5600 mAh4 kaže odlično zmogljivost pri nizkih temperaturah, uporabniki lahko predvajajo YouTube video 81 minut5 pri -20°C z le 10% baterijo. Poleg tega lahko uporabniki s HONOR Wired SuperCharge 80 W in HONOR Wireless SuperCharge6 66 W napolnijo HONOR Magic6 Pro do 100 % v samo 40 minutah7, kar uporabnikom omogoča hitro polnjenje naprave na poti.

Kot globalna tehnološka znamka, ki nenehno postavlja uporabnika in razumevanje njegovih potreb v samo središče razvoja izdelkov, je HONOR bistveno izboljšal novi pametni telefon HONOR Magic6 Pro z najnovejšim operacijskim sistemom MagicOS 8.0, ki temelji na sistemu Android 14, ki uporabnikom zagotavlja brezhibno in inteligentne izkušnje.

Druga vidna lastnost je Magic Portal, ki uporablja moč umetne inteligence za razumevanje sporočil in vedenja uporabnikov in s tem razumevanjem naprava uporabnike usmerja na ustrezne sistemske aplikacije. Ta revolucionarna funkcija spreminja način, kako uporabniki dostopajo do svojih aplikacij in komunicirajo z njimi, ter jim ponuja intuitivno in osebno izkušnjo.

HONOR Magic6 Pro predstavlja tudi inovativno funkcijo Magic Capsule, ki omogoča multimodalno interakcijo prek zaslona na dotik. Ko se uporabnik dotakne obvestila na vrhu zaslona, ​​se Magic Capsule razširi in ponudi dodatne informacije, povezane z obvestilom, izboljša uporabniško izkušnjo in ponudi hiter in priročen dostop do ustreznih informacij.

Razpoložljivost

Novi prvorazrednik telefon HONOR Magic6 Pro je v črni in zeleni barvi8 na voljo pri vseh večjih mobilnih po priporočeni maloprodajni ceni 1299 evrov.


1 Podatki iz laboratorija HONOR.

2 Z zasnovo zaobljenih vogalov na zaslonu je diagonalna dolžina zunanjega zaslona 6,80 palca, merjena glede na standardni pravokotnik (dejanska vidna površina je nekoliko manjša).

3 Zaslon je opremljen s 4320 Hz PWM zatemnitvijo, ki se aktivira v načinu nizke svetlosti. Upoštevajte dejansko izkušnjo. Ta telefon ni medicinska naprava in ni na voljo za zdravljenje.

4 Tipična vrednost. Nominalna kapaciteta nezamenljive baterije je 5600 mAh.

5 Podatki iz laboratorija HONOR.

6 Dejansko moč polnjenja je mogoče inteligentno spreminjati glede na različne scenarije. Sklicujte se na resnične situacije.

7 Podatki iz laboratorija HONOR.

8 Barva je odvisna od razpoložljivosti na trgu.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Honor.
Vas zanima več iz te teme?
Honor Magic6 Pro


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več