Računalništvo, telefonija
09.03.2015 10:27
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Hofer že drugič prejemnik prestižnega odličja Best Buy Award

Hofer že drugič prejemnik prestižnega odličja Best Buy Award
Hofer že drugič prejemnik prestižnega odličja Best Buy Award

V raziskavi Best Buy Award, ki je bila za Slovenijo opravljena v mesecu januarju 2015, so slovenski potrošniki kar v treh kategorijah (pojem najboljšega razmerja med ceno in kakovostjo – glavna kategorija, maloprodajna trgovska veriga in mednarodna maloprodajna trgovska veriga) prepoznali Hofer kot nosilca najboljšega razmerja med ceno in kakovostjo.

S svojo odločitvijo so slovenski potrošniki Hoferju izkazali zaupanje že drugič. V raziskavi Best Buy Award je sodelovalo 1200 slovenskih anketirancev, starejših od 15 let, ki so anketni vprašalnik izpolnili prek spleta.

Odgovarjali na anketna vprašanja odprtega tipa in niso imeli vnaprej ponujenih odgovorov, ampak so samostojno, po svojih izkušnjah in prepričanjih izbirali podjetje, izdelek ali storitev, ki na slovenskem trgu ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

Anketiranci so Hoferju podelili prestižni status Best Buy Award za leto 2015 / 2016 v sledečih kategorijah:

  • pojem najboljšega razmerja med ceno in kakovostjo na slovenskem trgu (glavna kategorija),
  • maloprodajna trgovska veriga, ki ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na slovenskem trgu,
  • mednarodna maloprodajna trgovska veriga, ki ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na slovenskem trgu.

»Izjemno smo ponosni, da slovenski potrošniki že drugič izkazujejo svoje zaupanje v naše delovanje, tokrat kar v treh tako pomembnih kategorijah. Prejem zmagovalnega odličja nam vliva še večje veselje in zagon svojim kupcem ponujati najvišjo kakovost po najnižji ceni,« pravijo pri Hoferju in poudarjajo, da se zelo zavedajo odgovornosti do svojih kupcev.

Kaj je Best Buy Award?

Best Buy Award je zmagovalno odličje in prestižen status, ki temelji na mednarodnih standardih švicarskega ICERTIAS-a in ga lahko nosi samo tisto podjetje, ki je v določeni kategoriji osvojilo prvo mesto. Vsako odličje je opremljeno z nazivom kategorije, v kateri je prejemnik nagrade prejel največje število glasov, z nazivom prejemnika odličja, letom, za katero je odličje bilo izdano in s t. i. digitalno certifikacijsko kodo. Slednja omogoča potrošnikom, da se na spletu podrobneje seznanijo z lastnostmi odličja Best Buy Award, ki ga je podjetje prejelo.

Več informacij na www.bestbuyaward.org in https://www.hofer.si/sl/hofer-a-z/hofer-a-z/b/best-buy-award/.


Prijavi napako v članku