Življenjski slog
30.11.2022 10:34

Deli z drugimi:

Share

Hobijisti boste zadovoljni s tem laserskim gravirnim strojem

V zadnjem času smo na pohodu po svetovnem spletu našli kar nekaj ugodnih laserskih gravirnih strojev. Razlikovali so se po moči laserja, velikosti delovne površine, podprtih medijev za graviranje in rezanje in podobno. Vsak izmed njih je imel svoje posebnosti, prednosti in zagotovo tudi slabosti. Tokrat pa smo na spletu na TEJ POVEZAVI našli izredno ugoden laserski gravirni stroj LC400 Pro za 174,23 €. Kaj je posebnega na njem, s čim vas bo navdušil, izveste v nadaljevanju.

Laserski gravirni stroj LC400 Pro: ključne značilnosti

Struktura najnovejše laserske najdbe je kovinska, kar naredi laserski gravirni stroj trden, vzdržljiv in manj dovzeten za mehanske napake. Hkrati je izboljšana natančnost graviranja. Ohišje je okusno obarvano v črni in modri barvi. Celotna konstrukcija je zasnovana za hitro montažo, ki naj bi jo lahko končali v 20 minutah ali manj.

Izhodna optična moč laserja je 4,5-5,5 W. Graviranje na najmočnejših nastavitvah je hitro in natančno. Ultra-fina laserska natančnost je zmanjšana na ± 0,01 mm. Laser visoke gostote lahko gravira neposredno na gladko nerjaveče kovino in keramiko. Graviranje je mogoče izvesti brez prilagajanja ostrenja. Laserski gravirni stroj v enem ohišju združuje graviranje in visokoenergetsko rezanje hkrati. Moč laserja s fiksnim fokusom je stabilnejša od laserja s povečavo.

Os X in Y imata natančne skale, kar je priročno za hitro merjenje dolžine. Velika delovna površina 400 x 400 mm je primerna za različne potrebe graviranja. Kot medij lahko uporabite kovino (neodsevno ali pobarvano), les, plastiko, papir, bambus, usnje in podobno. Za oblikovanje motivov lahko uporabite eno izmed združljivih programskih oprem: LaserGRBL, LightBurn, Benbox in GrblController. Program mora biti nameščen bodisi na Windowsu ali MacOS-u.

Poskrbljeno je tudi za varnost uporabnika. Laserski gravirni stroj LC400 Pro je opremljen z laserskim zaščitnim rokavom za zaščito oči pred poškodbami. V primeru, da je laser v nenormalnem stanju in je še naprej obsevan, se bo le-ta samodejno izklopil in s tem preprečil poškodbe in morebitni požar. Enako velja za zunanje dejavnike, na primer trke in udarce.

Za še več informacij kliknite na TO POVEZAVO. Spletni prodajalec Cafago vam laserski gravirni stroj LC400 Pro pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev. Dodal je še brezplačno poštnino.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
laserski gravirni stroj


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več