Računalništvo, telefonija
19.01.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

Hitro izboljševanje angleških besedil

InstaText je orodje, ki nam na podlagi algoritmov umetne inteligence v nekaj sekundah ustvari takojšnja priporočila in ideje, kako izboljšati besedilo. Deluje kot vaš osebni pomočnik pri pisanju besedil v angleščini, ki vaša besedila obogati in nadgradi, da so videti kot bi jih pisal "native speaker".
InstaText - Write Like a Native Speaker
InstaText - Write Like a Native Speaker

Jasna in učinkovita pisna komunikacija je dandanes ena od ključnih vrlin uspešnih posameznikov in prodornih ekip. V desetletju, ki je pred nami, nam bodo rešitve, ki temeljijo na umetni inteligenci, pomagale izboljšati našo pisno komunikacijo na raven, ki bi nam jo bodo pogosto zavidali tudi tisti, ki jim je angleščina materni jezik.


Pri pisanju besedil, še zlasti v tujem jeziku, bi pogosto potrebovali osebo, bodisi lektorja bodisi jezikovnega eksperta, ki bi nam v realnem času predlagala izboljšave. InstaText to omogoča v obliki spletne aplikacije, kjer uporabnik na levi strani vnese svoj tekst, na desni strani pa v le nekaj sekundah dobi predlog izboljšanega besedila, z jasno označenimi priporočili in idejami, kako besedilo izboljšati.


InstaText nam lahko pomaga pri lektoriranju, veščim uporabnikom pa koristi že v času pisanja in urejanja besedil. V procesu pisanja besedil sta to najzahtevnejši fazi, hkrati pa takrat tipično nimamo na voljo nikogar, ki bi nam pomagal do jasnega in kakovostnega besedila.


Orodje ponuja bistveno več idej in tudi bistveno globlje ideje za izboljšave besedila od konkurence na (globalnem) trgu. Še vedno pa je pisec besedila tisti, ki na koncu odloči katere predloge bo sprejel in katere zavrnil. Napredni uporabniški vmesnik mu omogoča, da to počne na hiter in učinkovit način.


Aplikacija za izboljševanje besedil je dostopna na spletni strani www.instatext.io in omogoča brezplačen preizkus. V podjetju InstaText d.o.o., članu Tehnološkega parka Ljubljana, dela na tem produktu močna mednarodna ekipa. Zaupali so nam, da so med kupci tudi najzahtevnejši segmenti uporabnikov, kot so npr. prevajalci in pisci zahtevnih znanstvenih besedil. Umetna inteligenca, ki deluje v ozadju, po mnenju uporabnikov nudi vse bolj impresivne predloge in nedvomno pomaga izboljšati izvorna besedila.
Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVIOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVIOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVIOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več
Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640