Računalništvo, telefonija
19.01.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

Hitro izboljševanje angleških besedil

InstaText je orodje, ki nam na podlagi algoritmov umetne inteligence v nekaj sekundah ustvari takojšnja priporočila in ideje, kako izboljšati besedilo. Deluje kot vaš osebni pomočnik pri pisanju besedil v angleščini, ki vaša besedila obogati in nadgradi, da so videti kot bi jih pisal "native speaker".
InstaText - Write Like a Native Speaker
InstaText - Write Like a Native Speaker

Jasna in učinkovita pisna komunikacija je dandanes ena od ključnih vrlin uspešnih posameznikov in prodornih ekip. V desetletju, ki je pred nami, nam bodo rešitve, ki temeljijo na umetni inteligenci, pomagale izboljšati našo pisno komunikacijo na raven, ki bi nam jo bodo pogosto zavidali tudi tisti, ki jim je angleščina materni jezik.


Pri pisanju besedil, še zlasti v tujem jeziku, bi pogosto potrebovali osebo, bodisi lektorja bodisi jezikovnega eksperta, ki bi nam v realnem času predlagala izboljšave. InstaText to omogoča v obliki spletne aplikacije, kjer uporabnik na levi strani vnese svoj tekst, na desni strani pa v le nekaj sekundah dobi predlog izboljšanega besedila, z jasno označenimi priporočili in idejami, kako besedilo izboljšati.


InstaText nam lahko pomaga pri lektoriranju, veščim uporabnikom pa koristi že v času pisanja in urejanja besedil. V procesu pisanja besedil sta to najzahtevnejši fazi, hkrati pa takrat tipično nimamo na voljo nikogar, ki bi nam pomagal do jasnega in kakovostnega besedila.


Orodje ponuja bistveno več idej in tudi bistveno globlje ideje za izboljšave besedila od konkurence na (globalnem) trgu. Še vedno pa je pisec besedila tisti, ki na koncu odloči katere predloge bo sprejel in katere zavrnil. Napredni uporabniški vmesnik mu omogoča, da to počne na hiter in učinkovit način.


Aplikacija za izboljševanje besedil je dostopna na spletni strani www.instatext.io in omogoča brezplačen preizkus. V podjetju InstaText d.o.o., članu Tehnološkega parka Ljubljana, dela na tem produktu močna mednarodna ekipa. Zaupali so nam, da so med kupci tudi najzahtevnejši segmenti uporabnikov, kot so npr. prevajalci in pisci zahtevnih znanstvenih besedil. Umetna inteligenca, ki deluje v ozadju, po mnenju uporabnikov nudi vse bolj impresivne predloge in nedvomno pomaga izboljšati izvorna besedila.
Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVIOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVIOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVIOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ZEOS d.o.o.

Šlandrova ulica 4, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 366 85 41
O družbi ZEOS Družba ZEOS, d.o.o. je izvajalec skupne sheme ravnanja z e-odpadki (OEEO), odpadnimi baterijami (OPBA) in odpadnimi nagrobnimi svečami (ONS). Skupaj s proizvajalci, ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več