Računalništvo, telefonija
08.10.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

Hitrejša vzpostavitev robne infrastrukture

.. Nove tehnologije, kot so industrijski internet stvari (IIoT), umetna inteligenca (AI) ali 5G zahtevajo zanesljive IT in OT infrastrukturne sisteme za robne aplikacije - neposredno na mestu proizvodnje ..
Hitrejša vzpostavitev robne infrastrukture
Hitrejša vzpostavitev robne infrastrukture

Da bi podjetja lahko ostala konkurenčna, je potrebno hitro vzpostaviti ali razširiti IT in OT infrastrukturo in s tem zagotoviti potrebno računalniško moč. Rittal predstavlja rešitev z novim VX IT ohišjem. Ta inovacija je spodbujevalnik hitro nastajajočih novih IT in OT infrastruktur, ki so pripravljene na prihodnost.

Prihrani dragoceni čas

Razvita je bila nova generacija IT ohišij v obliki Rittal VX IT. To so najhitrejša IT ohišja na svetu. Zasnovana so bila kot univerzalni in modularni modeli in se lahko uporabljajo kot omrežna in strežniška ohišja v različnih robnih aplikacijah. S to rešitvijo lahko upravljavci IT sistemov prihranijo dragocen čas pri načrtovanju in nabavi, hkrati pa zagotavljajo, da vsi sestavni deli delujejo v popolni harmoniji.

Spletni konfigurator vodi uporabnika korak za korakom po izboru komponent, opravi pa tudi preverjanje verodostojnosti.

Digitalen proces naročanja

Z VX IT lahko podjetja izjemno hitro vzpostavijo novo infrastrukturo, od enega samega omrežnega ohišja v proizvodni stavbi do popolnega robnega podatkovnega centra v distribuiranih proizvodnih obratih. Celoten postopek od izbire, konfiguracije in naročanja do dobave je digitalno podprt in pregleden. Med konfiguracijo se 3D model sestavlja po delih, vključno z opremo. Končani 3D model je po sestavljanju in opremljanju uporabniku na voljo za nadaljnjo uporabo. Po meri opremljena različica IT ohišja je potem izdelana zelo hitro v najsodobnejšem proizvodnem obratu. Optimizirana logistika pa zagotavlja hitro in pravočasno dostavo.

Najvišja stopnja združljivosti

VX IT sistem je združljiv z obstoječimi sistemi Rittal RiMatrix in drugo informacijsko infrastrukturo z Rittal komponentami. Tako je mogoče zamenjati posamezne komponente v obstoječih podatkovnih centrih ali razširiti podatkovne centre po želji.

Poleg tega si uporabniki podatkovnih centrov želijo pametno oblikovano rešitev, ki je enostavna za uporabo. Rittal je to upošteval pri razvoju novega ohišja VX IT. IT ohišje se sestavi skoraj popolnoma brez uporabe orodja s “snap-in” tehnologijo.

Nosilnost do 1.800 kilogramov

Druga velika prednost novega ohišja VX IT je dobra stabilnost. Z izboljšano zasnovo okvirja ima IT ohišje boljšo navpično stabilnost kot predhodni modeli. Nosilnost je bila preizkušena s strani notranjih preizkusov v podjetju Rittal in s strani zunanjega podejtja za izdajo certifikatov Underwriters Laboratories (UL). Na voljo sta dve različici: “VX IT standard” standardna različica ohišja omogoča statično obremenitev do 1.500 kg v skladu s testnim postopkom Rittal ali 1.200 kg v skladu s certifikatom UL. Dinamična različica “VX IT dynamic” omogoča obremenitve do 1.800 kg v skladu s testnim postopkom Rittal ali 1.500 kg v skladu s certifikatom UL.

Široka izbira dodatne opreme

Za VX IT je na voljo široka izbira dodatne opreme, zato ga lahko opremite popolnoma po meri uporabnika. Oprema vključuje različna vrata, stranske, talne in strešne plošče ter nove inovacije, kot je nov LED trak za prikaz stanja. Dodatna oprema vključuje tudi prebijalnike in orodja za upravljanje kablov ter rešitve za nadzor, napajanje in upravljanje s sistemi v IT ohišju. Za opremljanje notranjosti so na voljo PDU sistemi, UPS sistemi, IT hladilni sistemi in nadzorni sistemi ter moduli za zgodnje odkrivanje in gašenje požara.

Več najdete na www.rittal.com/si-sl (P.R.)

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RITTAL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RITTAL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RITTAL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več
Zlati partner

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več
Srebrni partner

Editor d.o.o.

Velika pot 29, 5250 Solkan, Tel: 08 200 17 70
Družba Editor že več kot 15 let razvija rešitve za digitalno preobrazbo podjetji. Našim strankam in poslovnim partnerjem nudimo celovit nabor integriranih rešitev za spletno ... Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več