Računalništvo, telefonija
28.11.2016 11:46
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Hiter test dizajnov in še hitrejši tisk!

Kartični tiskalnik na mestu uporabe omogoča hiter test dizajna, osnovni tisk ali le spremembo podatkov in fotografij, izbriše stroške zunanjega izvajalca ter predvsem omogoči takojšen tisk kartic za nove uporabnike.
Kartični tiskalnik na mestu uporabe omogoča hiter test dizajna, osnovni tisk ali le spremembo podatkov in fotografij, izbriše stroške zunanjega izvajalca ter predvsem omogoči takojšen tisk kartic za nove uporabnike.

S kartičnim tiskalnikom lahko v pisarni, na recepciji, v trgovini ali pa celo na terenu hitro in enostavno natisnete ali le personalizirate akreditacijske, identifikacijske, članske ali darilne kartice, pa tudi kartice zvestobe.

Akreditacijske in članske izkaznice običajno uporabljamo, da uredimo dovoljenja za dostop do poslovnih prostorov in prepoznavo uporabnikov. Vendar pa se prava skrivnost dobre skrbi za stranke skriva v zagotavljanju vrhunske uporabniške izkušnje, npr. takojšnji izdaji kvalitetne članske izkaznice. Ta je najlaže izvedljiva prav s kartičnim tiskalnikom na mestu uporabe – pa naj bo to recepcija hotela, poslovni prostor, trgovina, športni center ali kulturno društvo, …

Prednosti kartičnega tiskalnika na delovnem mestu

Kartični tiskalnik na mestu uporabe namreč omogoča hiter test dizajna, osnovni tisk ali le spremembo podatkov in fotografij, obenem pa popolnoma izbriše stroške zunanjega izvajalca iz vaših transakcijskih računov ter predvsem omogoči takojšen tisk kartic za nove uporabnike.

Najhitrejši kartični tiskalnik lahko kartico potiska že v 16 sekundah. Spoznajte pa tudi ostale tiskalnike, ki vam bodo omogočili hiter test dizajnov in tisk kartic za vaše stranke in poslovne partnerje.

Se vam zdi nakup kartičnega tiskalnika trenutno prevelik strošek? Potem je za vas najbolj primeren najem tiskalnika … oglasite se nam na info@identiks.si, kjer lahko s kodo »potrebujem-kartični-tiskalnik« pridobite trenutno najugodnejšo ceno – že v decembru tiskajte le za 48€/mesec.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem IDENTIKS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri IDENTIKS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem IDENTIKS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku