Računalništvo, telefonija
04.10.2011 09:01
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Halcomova rešitev Hal M-Bank v Raiffeisen banki Kosovo

Raiffeisen banka je prva na Kosovu, ki je vrata svoje poslovalnice odprla tudi na mobilnem telefonu. Komitenti banke lahko namreč po novem do svojega bančnega računa dostopajo tudi prek Halcomove rešitve Hal M-Bank. Dostop do m-banke je Halcom omogočil tudi prek aplikacije za iPhone, ki si jo uporabniki naložijo kar z Applovega portala iTunes. V banki pravijo, da z novo storitvijo sledijo trendom uporabe mobilnih telefonov, ki so vse zmogljivejši in jih je mogoče uporabljati za vse več funkcij.
Halcomova rešitev Hal M-Bank v Raiffeisen banki Kosovo
Halcomova rešitev Hal M-Bank v Raiffeisen banki Kosovo

10.000 komitentov Raiffeisen banke na Kosovu ima zdaj možnost opravljati plačila tudi prek mobilnega telefona. Ta možnost je še posebej primerna za redne mesečne obveznosti, kot so plačila telefonskih storitev, električne energije in drugih komunalnih storitev ali pa za nakazilo žepnine otroku. Ob tem lahko komitenti kosovske Raiffeisen banke za izbrane bančne račune prek m-banke pregledujejo še promet in stanje na računih.

Ker je pomembna enostavnost uporabe, sta uporabniško ime in geslo za vstop v m-banko in v e-banko enaka. To omogoča skupna platforma Halcomovih rešitev za elektronsko oz. mobilno bančništvo. V m-banko komitenti vstopajo prek spletne aplikacije, ki deluje na vseh mobilnih telefonih z omogočenim dostopom do spleta, ter prek aplikacij za iPhone in Android.

E-povezava do iPhone aplikacije za komitente Raiffeisen banke na Kosovu:
http://itunes.apple.com/us/app/raiffeisen-bank/id452997907?ls=1&mt=8

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HALCOM d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri HALCOM d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HALCOM d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku