Igre
18.05.2020 07:45
Posodobljeno 12 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

GTA 5 trenutno brezplačen v trgovini Epic Store

Več kot pet let po izidu GTA 5 v Rockstarovo blagajno še vedno prinaša velike denarce.
Več kot pet let po izidu GTA 5 v Rockstarovo blagajno še vedno prinaša velike denarce.

Čeprav številni igričarji ostajajo ravnodušni nad največjim konkurentom platforme Steam, Epic Games v svojo digitalno trgovino s ponudbami, ki se jim je težko upreti, privablja čedalje več uporabnikov.

Zdaj pa so pri Epicu za čas letošnje Mega razprodaje, ki traja do 11. junija, pripravili prav posebno akcijo. Vsak četrtek se bo obsežni ponudbi znižanih naslovov v Epic Store pridružila brezplačna igra, začenja pa se v velikem slogu s polno različico enormne uspešnice Grand Theft Auto 5.

GTA 5, ki je v trgovini zastonj do 21. maja, prinaša obsežno enoigralsko kampanjo in še vedno izjemno priljubljeno večigralsko komponento GTA Online, za katero vsak igralec prejme še 1.000.000 virtualnih zelencev. Pri tem velja poudariti, da igra ostane na vašem računu tudi po izteku akcije, zato se jo splača zgrabiti, tudi če je vaš trenutni računalnik ni sposoben poganjati.

Čeprav je Grand Theft Auto 5 izšel že pred leti, se še vedno vsak mesec znova znajde med najbolj prodajanimi naslovi, tako na osebnih računalnikih kot na konzolah. O njeni izjemni priljubljenosti pa priča tudi izpad Epicovih strežnikov kmalu po objavi novice, da je igra brezplačna, kar so zaradi občutno povečanega prometa občutili celo igralci Fortnita.


Prijavi napako v članku