Računalništvo, telefonija
12.11.2013 10:51

Deli z drugimi:

Share

Goophone z izjemno pametno ročno uro

Podjetje Goophone je ponudilo v prodajo pametno ročno uro z operacijskim sistemom Android 4.0 Ice Cream Sandwich in grafičnim vmesnikom sistema Windows Phone. Novost ponuja možnost povezave v mobilno omrežje 3G in jo je moč brez težav uporabljati tudi kot samostojno enoto.
Pametna ročna ura podjetja Goophone je vsaj po uporabnosti daleč pred konkurenco.
Pametna ročna ura podjetja Goophone je vsaj po uporabnosti daleč pred konkurenco.

Kitajsko podjetje Goophone je med uporabniki storitev mobilne telefonije zelo dobro poznano, saj trži izjemno kakovostne kopije pametnih mobilnih telefonov iPhone in HTC One S. Inovativni inženirji so se pred kratkim izkazali tudi na področju pametnih ročnih ur, saj so pripravili izdelek, ki je med uporabniki požel veliko pozitivnih kritik in pohval. Ti so namreč pripravili pametno ročno uro, ki poganja mobilni operacijski sistem Android 4.0 Ice Cream Sandwich in razpolaga z grafičnim vmesnikom, ki je popolna kopija vmesnika mobilnega sistema Windows Phone.

Pametna ročna ura podjetja Goophone navdušuje tudi s tem, da jo je moč brez težav uporabljati tudi kot samostojno enoto. Novost namreč razpolaga z mobilno povezavo 3G in bogato paleto prednameščene programske opreme. Strojna oprema pametne ročne ure Goophone Smart Watch pa obsega na dotik občutljiv zaslon z 1,54-palčno (3,9-centimetrsko) diagonalo ločljivosti 240 x 240 slikovnih točk, 2-jedrni procesor MediaTek frekvence 1,2-gigaherca, digitalni fotoaparat ločljivosti dveh milijonov točk in sistemski pomnilnik kapacitete 512 megabajtov. Za shranjevanje podatkov je na voljo sistemski pomnilnik s štirimi gigabajti prostora.

Inovativna in vsestransko uporabna pametna ročna ura Goophone Smart Watch je že na voljo v predprodaji v beli in črni barvi, in sicer na spletni strani http://goo.gl/VIk2sz. Za nakup novosti je onkraj luže potrebno odšteti predračunih 224 evrov.


Prijavi napako v članku