Socialna omrežja
09.11.2011 12:17
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Google+ odslej še za poslovno rabo

Računalniške novice obožujejo Google+ Pages!
Računalniške novice obožujejo Google+ Pages!

Googlovo družbeno omrežje bi lahko v bližnji prihodnosti resno ogrozilo vse manj priljubljen Facebook. Pri omrežju Google+ gre namreč za združevanje storitev in platform, ki jih spletni deskarji najbolj obožujejo. Priljubljenost Googlovega družbenega omrežja se utegne v bližnji prihodnosti še povečati, saj je računalniški gigant najavil storitev Google+ Pages. Ta je pisana na kožo tako razširitvi sodelovanja med samimi uporabniki kot med uporabniki in podjetji, združenji ali skupinami.

S storitvijo Google+ Pages so podjetja, združenja in skupine dejansko pridobile možnost za promocijo dogodkov, prodajnih novosti in drugih aktivnosti, ki so zanimive za potencialne kupce. Google podjetjem omogoča, da ustvarijo neomejeno število strani (na primer ena stran za en izdelek). Uporabnik postane privrženec strani v trenutku, ko klikne na ikono »+1«. To postane uporabnik tudi v primeru, da v iskalni niz pred imenom oziroma nazivom podjetja vtipka znak »+« (na primer + Računalniške novice).

Najlepše pri tem je, da se bodo strani Google+ Pages, ki jih bodo pripravili uporabniki, podjetja, združenja ali skupnosti, prikazovale med zadetki spletnega iskalnika Google. Za iskanje bo tu zadoščalo, da bomo v spletni iskalnik pred želeno besedo vpisali znak »+«. Uporabniki lahko to funkcionalnost vključijo med Google+ nastavitvami. Orodja za postavitev lastne strani Google+ Pages so na voljo na spletnem naslovu http://goo.gl/3jjXl. Računalniške novice so to že storile (http://goo.gl/ZGcNs), kaj pa vi?


Prijavi napako v članku