Triki in nasveti
05.09.2010 08:08
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Gledanje posnetkov na strani YouTube brez motečih dejavnikov

Gledanje posnetkov na strani YouTube brez motečih dejavnikov
Gledanje posnetkov na strani YouTube brez motečih dejavnikov

Spletno stran YouTube uporabljamo skoraj vsi, saj nam na enem mestu ponuja največjo bazo video posnetkov na spletu. Morda slaba lastnost te strani pa je ta, da se ob gledanju video posnetkov, kolikor jih ne povečamo čez cel ekran, nahaja okoli en kup motečih faktorjev (povezave do novih video vsebin, komentarji idr.). Teh se lahko enostavno rešimo z uporabo spletne strani http://viewpure.com/.

Do predvajanja video posnetkov iz strani YouTube na strani ViewPure lahko pridete po dveh poteh. Prva je ta, da na strani YouTube kopirate povezavo določenega video posnetka, jo za tem prilepite v vnosno okno na strani VeiwPure ter nato kliknete na gumb Create. Ta način ni nič kaj priročen, zato se je verjetno bolje posluževati drugega. Na strani ViewPure boste spodaj videli gumb z imenom Purify, ki ga povlecite v vašo vrstico z zaznamki v brskalniku. Ko boste na strani YouTube gledali določen video posnetek, morate sedaj le klikniti na dodan gumb “Purify” in že se vam bo posnetek predvajal na strani ViewPure.

S klikom na gumb Options nam stran ponuja tudi možnost, da določen video posnetek preuredimo in ga damo na ogled prijateljem. Posnetkom lahko zamenjamo ime povezave, dimenzijo posnetka (širokozaslonski ali 4:3), barvo ozadja predvajanja in še kaj. Stran nam tudi omogoča, da kar na njej brskamo med različnimi video posnetki iz strani YouTube.


Prijavi napako v članku