Igre
24.08.2020 15:00

Deli z drugimi:

Share

Ghost of Tsushima bo dobil način za več igralcev

Težko pričakovano samurajščino bomo lahko igrali že poleti.
Težko pričakovano samurajščino bomo lahko igrali že poleti.

Toplo sprejeta samurajščina Ghost of Tsushima za PlayStation 4 kmalu ne bo več le enoigralska izkušnja, saj bo že jeseni postala bogatejša za sodelovalno večigralstvo, so sporočili pri razvojnem studiu Sucker Punch.

Ghost of Tsushima: Legends, kot večigralska komponenta nosi naslov, bo popolnoma sveža izkušnja, ki ne bo sledila dogodivščinam Jina in kompanjonov. V ospredju bodo namreč štirje bojevniki, o katerih po otoku Tsushima krožijo številne legende, namesto japonske zgodovine pa bo tokrat glavni adut mitologija dežele vzhajajočega sonca. To bodo hkrati lahko izkusili do štirje igralci, katerim bodo na razpolago štirje različni razredi: samuraj, lovec, ronin in morilec.


V tandemu se bo možno sprehoditi skozi niz kooperativnih misij, v katerih so spopadi iz enoigralske kampanje začinjeni z elementi fantazije in mehanikami, ki zahtevajo usklajeno delovanje dvojice. Način za štiri igralce bo postregel s posebnimi bitkami, kjer bo naloga igralcev preživeti valove Tsushiminih najmogočnejših bojevnikov, med katerimi so celo nasprotniki z nadnaravnimi sposobnostmi. Kasneje pa se bo razširitvi pridružil še način Raid, v katerem se bo četverica postavila po robu novemu, zastrašujočemu sovražniku.


Kdaj točno bodo ljubitelji tretjeosebne akcijske avanture lahko stopili v večigralski svet zaenkrat še ni znano, so pa avtorji obljubili, da bodo pred izidom razkrili še podrobnosti o posameznih razredih in možnostih za kustomizacijo likov.


Prijavi napako v članku