Računalništvo, telefonija
05.02.2009 13:52

Deli z drugimi:

Share

Garmin športna ura

Garmin, vodilno svetovno podjetje na področju GPS navigacije, je napovedal izid najnovejše športne ure, ki postavlja standard brezžične povezljivosti, to je Forerunner 60. Preboj na področju športa in rekreacije predstavlja privlačno oblikovana Forerunner 60 športna ura, ki je bila predstavljena na IPSO zimskem sejmu v Münchnu.

Osrednji element uporabniku prijaznega Forerunner 60 sistema je napredna športna ura, ki omogoča brezžično povezavo preko ANT+ kompatibilinih športnih naprav, kot je senzor sčrnega utripa, “foot pod” oz. števec korakov, ki meri hitrost in razdaljo oz. druga kompatibilna športna oprema v telovadnici ali doma.

Športna ura je na voljo v moški in ženski različici, vsebuje brezžični USB ANT ključ za uporabnikov PC ali Mac osebni računalnik in avtomatično nalaganje shranjenih podatkov vadbe iz ure na osebni računalnik. Za prenos ni potrebnih dodatnih kablov, saj se Forerunner 60 hitro sinhronizira z vklopljenim računalnikom, ko je uporabnik v njegovi neposredni bližini.
Predvidena dobavljivost: 2. četrtletje 2009


Prijavi napako v članku