Računalništvo, telefonija
14.12.2012 20:54

Deli z drugimi:

Share

Garmin® je uradni sponzor FIS svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju 2013 v Val di Fiemme

Uradne proge bodo prvič v zgodovini nordijskih smučarskih prvenstev teka na smučeh posnete in digitalizirane z uporabo Garmin GPS tehnologije.
Garmin® je uradni sponzor FIS svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju 2013 v Val di Fiemme
Garmin® je uradni sponzor FIS svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju 2013 v Val di Fiemme

Milano, 13. december 2012 – Garmin International Inc., enota Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN), globalno vodilni v satelitski navigaciji, je postal uradni sponzor FIS svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju 2013. Partnerstvo je bilo uradno predstavljeno 13. decembra na novinarski konferenci organizacijskega odbora v Milanu. Svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju je eden od športnih vrhuncev te zime in bo potekalo od 20. februarja do 3. marca v Val di Fiemme, Italiji. Najboljši svetovni športniki v teku na smučeh, smučarskih skokih in nordijski kombinaciji se bodo potegovali za naslov svetovnega prvaka. Okoli 300.000 ljubiteljev tega športa je pričakovano, da bo obiskalo ta dogodek v živo, v Italiji in milijoni gledalcev po svetu bodo spremljali tekmovanja preko TV prenosa.

Chris Merrell, vodja EMEA tržnih komunikacij pri Garminu pravi: “Garmin s ponosom podpira najpomembnejši dogodek v nordijskih športih to zimo. Naše GPS športne ure so pomembne naprave za mnoge tekače na smučeh po vsem svetu. Športnike svetovnega razreda, kot so Dario Cologna in norveška nacionalna ekipa tekačev na smučeh, podpira Garmin tehnologija med treningi in na tekmovanjih. Poleg tega sodelovanja v športu bo Garmin organizacijskemu odboru in vsem ljubiteljem tega športa s pomočjo svetovno vodilnih navigacijskih storitev zagotovil, da bodo prispeli varno in hitro v Val di Fiemme to zimo. Sponzoriranje tega dogodka svetovnega razreda bo pomagalo Garminu uveljaviti svojo blagovno znamko v nordijski smučarski skupnosti.”

Bruno Felicetti, direktor za komunikacije Trentino Fiemme 2013: “Partnerstvo z Garminom ponuja veliko storitev in možnosti za vse ljubitelje tega športa, ki obiskujejo svetovna prvenstva v nordijskem smučanju, kakor tudi za nadaljnji razvoj, ki bo omogočal Val di Fiemme promovirati smučanje v dolini in aktivnosti na prostem na inovativen način, pri tem pa se bodo zanašali na izkušenega in prestižnega tehničnega partnerja.”

Uradne proge teka na smučeh bodo digitalizirane z Garmin GPS tehnologijo: v uradni predstavitvi Mattea Bortesija, produktnega in marketinškega vodje za outdoor in fitnes pri Garmin Italija, je bilo objavljeno, da bodo prvič v zgodovini nordijskih smučarskih prvenstev, uradne proge teka na smučeh posnete in digitalizirane z uporabo Garmin GPS tehnologije. Bortesi pojasnjuje: “Imeti prost dostop do digitaliziranih, originalnih prog svetovnega prvenstva, je odlična priložnost za vse ljubitelje teka na smučeh! Na uradni spletni strani dogodka (www.fiemme2013.com) in naši popularni brezplačni športni skupnosti Garmin Connect (http://connect.garmin.com/), bodo vsi ljubitelji tega športa lahko sledili uradnim tekmovalnim progam, vključujoč kartografske in tehnične podatke kot je razdalja in višinski profil. Lastniki ustrezne Garmin športne naprave lahko brezplačno naložijo vse proge na svoje naprave, kar jim omogoča, da trenirajo kot profesionalni športniki na originalnih progah svetovnega prvenstva!”

Posebna zbirka interesnih točk (POI) za Garmin GPS naprave: kot vodilni na področju satelitske navigacije bo Garmin v bodoče zagotavljal svoje strokovno znanje vsem ljubiteljem tega športa in zagotovil, da bodo prispeli hitro in varno v Val di Fiemme, ter našli pot do vseh dogodkov med prvenstvom. Garmin bo nudil posebno zbirko interesnih točk (POI), vključujoč vse glavne načrtovane poti do Val di Fiemme, seznam uradnih partnerskih hotelov, informacij o vseh prometnih predpisih med dogodkom in še veliko več. Posebno POI-zbirko bodo lahko brezplačno naložili vsi lastniki primerne Garmin navigacije na www.garmin.com.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GARMIN d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GARMIN d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Pridružite se GARMIN SLOVENIJA na družabnem omrežju Facebook!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GARMIN d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ZEBRA SYSTEMS s.r.o.

Opavská 6230/29a, Češka, , Tel: +420 596 912 961
Kibernetska varnost oziroma dober varnostni načrt je ključen za zaščito vseh kategorij podatkov pred krajo, izgubo ali okvaro. Sem spadajo občutljivi podatki, osebno prepoznavni ... Več
Zlati partner

ISKRATEL d.o.o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Iskratel vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več