Telefoni
17.12.2018 06:47

Deli z drugimi:

Share

Galaxy S10 Lite kot odgovor na iPhone XR?

Samsung Galaxy S10 Lite bi lahko še dodatno oslabil prodajo Applovih telefonov iPhone XR.
Samsung Galaxy S10 Lite bi lahko še dodatno oslabil prodajo Applovih telefonov iPhone XR.

Na svetovnem spletu se v medijih pojavljajo številne govorice v povezavi s prihajajočim pametnim mobilnim telefonom Galaxy S10 podjetja Samsung. Največ pozornosti pa je trenutno usmerjenih v model Galaxy S10 Lite, saj naj bi ta predstavljal neposredno konkurenco pametnemu telefonu iPhone XR konkurenčnega podjetja Apple. Ta naj bi namreč razpolagal s povsem ravnim 14,7-centimetrskim oziroma 5,8-palčnim zaslonom visoke ločljivosti in klasičnim bralnikom prstnih odtisov, ki bo postavljen na stranico ohišja. Za zajem fotografij pa naj bi bila na voljo dva fotoaparata, kar je sicer standard za vse sodobnejše pametne mobilne telefone.

Kot vse kaže bo težko pričakovani pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S10 Lite na voljo v kar petih barvnih odtenkih, in sicer v rumeni, beli, črni, zeleni in modri. Modela Galaxy S10 in Galaxy S10+ pa naj bi bila na voljo le v štirih barvnih odtenkih, in sicer v beli, črni, zeleni in modri. Tu naj bi bil na voljo še prestižen model s keramičnim ohišjem (model Galaxy S10 Ceramic), ta pa naj bi bil končnim kupcem na voljo le z belim in črno obarvanim ohišjem.

Pametni mobilni telefoni Samsung Galaxy S10, z izjemo modela S10 Lite, bodo pričakovano namenjeni najzahtevnejšim uporabnikom storitev mobilne telefonije. Modeli Galaxy S10, Galaxy S10+ in Galaxy S10 X bodo namreč razpolagali s štirimi, šestimi in osmimi gigabajti sistemskega pomnilnika, režo na vrhnjem delu zaslona ter bralnikom prstnih odtisov, ki bo vgrajen pod steklo zaslona. Morda bomo tu našli še grafensko baterijo z izjemnimi lastnostmi. Za izbrane trge, kot je na primer južnokorejski trg, pa naj bi bil na voljo celo model Galaxy S10 X 5G s polno podporo za nov in hiter mobilni internet 5G.


Prijavi napako v članku