Strojna oprema
16.03.2007 22:36

Deli z drugimi:

Share

Gainwardova GTS-ka z 8.800 obrati

Gainward je predstavil nov vrhunski grafični pospeševalnik velikosti 320 MB iz serije NVIDIA GeForce 8800GTS. Izdelek prihaja v dveh različicah, in sicer v različici Golden Sample in v standardni različici.

Nova 320 MB velika Gainwardova rešitev BLISS 8800GTS je namenjena širšemu krogu uporabnikov in predstavlja idealno izbiro predvsem za igralce iger, ki stavijo na dobro zmogljivost (primerljiva je s 640 MB veliko različico pospeševalnika iz iste serije) in ugodno ceno. Različica Golden Sample omogoča delovanje od standardne hitrosti jedra 500 MHz in pomnilnika 1600 MHz do izjemne hitrosti jedra 550 MHz ter pomnilnika 1760 MHz in več.

Različica Golden Sample grafičnega pospeševalnika BLISS 8800GTS ponuja številne novosti, ki bodo razveselile navdušene igralce računalniških iger. Poleg tehnologije NVIDIA GigaThread in celotnih zmogljivosti nitnega računalništva, ki omogočajo izjemno zmogljivost pri igranju 3D-iger, odlikuje Gainwardovo rešitev tudi tehnologija NVIDIA Quantum Effects, ki dovoljuje izvedbo milijarde fizikalnih operacij za prikaz novih neverjetnih učinkov. Tehnologija zagotavlja tudi izjemne zmogljivosti računanja s plavajočo vejico za pogon številnih zmogljivih aplikacij, ki so računsko intenzivne.

Za vrhunsko kakovost slike skrbi tehnologija NVIDIA Lumenex, ki zagotavlja možnost visokokakovostnega mehčanja robov (anti-aliasing), anizotropno filtriranje ter izrisovanje HDR (High Dynamic Range), ki prinaša pristne podrobnosti v 3D-igrah. 10-točkovni cevovodi izboljšajo prikaz podrobnosti ter odstranijo napake s fotografij in video zapisov. Grafični pospeševalniki v seriji GeForce 8800 podpirajo tudi vse značilnosti novega standarda DirectX 10.


Prijavi napako v članku