Računalništvo, telefonija
17.03.2010 16:15
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Fujitsu Lifebook P8110 ponuja moč in mobilnost

Fujitsu je oblikoval nov prenosnik za uporabnike, ki potrebujejo zmogljiv in hkrati lahek ter mobilen prenosnik. Lifebook P8110 združuje neomejeno mobilnost in stilsko eleganco. Neomejen dostop do interneta, avtonomija baterije preko 7 ur in visoka stopnja varnosti, predstavljajo idealno kombinacijo za poslovneže, ki so vedno na poti.
Lifebook P8110
Lifebook P8110

Neomejen internetni dostop in visoka stopnja varnosti

Lifebook P8110 je zasnovan posebej za potrebe mobilnih uporabnikov. Vgrajeni 3G/UMTS, WLAN in Bluetooth omogočajo neomejen dostop do interneta, samodejno preklapljanje med UMTS in WLAN-om pa zagotavlja hitro brezžično povezavo ne glede na to kje se nahajamo. Uporabnikom, ki veliko potujejo in uporabljajo prenosnik na javnih mestih, Lifebook P8110 zagotavlja tudi visoke varnostne lastnosti. Podatki so, po zaslugi tehnologije ”Computrace® enabled BIOS”, čitalca prstnih odtisov, opcijskega TPM modula in čitalca pametnih kartic, zaščiteni pred neavtoriziranim dostopom.

Varčevanje z energijo

Prenosnik Lifebook P8110 je v celoti zasnovan z namenom varčevanja energije in zagotavljanja najvišje energijske učinkovitosti. Baterija prenosnika, po zaslugi procesorja Intel® Core™2 Duo SU9600, opcijskega diska SSD (Solid State Disk), prikazovalnika LED in posebnih funkcij, ki ju je zasnoval Fujitsu, ”EcoButton” in ”Power Management system”, deluje do 7 ur in 15 minut, kar je izrednega pomena za mobilne uporabnike.

Prilagodljive nastavitve

Fujitsu ponuja tudi prilagodljive nastavitve in izpolnjuje specifične potrebe uporabnikov – na voljo sta dve oblikovni različici z opcijami za 3G/UMTS modul, SSD diskom (Solid State Disk) in priklopno postajo za pisarniško uporabo. V prenosnik je vgrajena tudi kamera, hkrati pa vključuje nekaj novih vmesnikov kot so HDMI za hitro in preprosto prenašanje avdio in video datotek. Prenosnik je dovolj majhen in lahek (1.4kg) za potovanje a hkrati dovolj zmogljiv za bolj dinamične razmere.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH
Za več informacij so vam na voljo pri Fujitsu Technology solutions GesmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Fujitsu logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku