Triki in nasveti
19.04.2014 14:30
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

FrontBack: Zajem fotografij z dvema kamerama

FrontBack za Android omogoča sočasno uporabo tako digitalnega fotoaparata kot spletne kamere.
FrontBack za Android omogoča sočasno uporabo tako digitalnega fotoaparata kot spletne kamere.

Za pametne mobilne telefone Android je na voljo nova izjemno uporabna mobilna programska oprema, ki vas bo zagotovo takoj prevzela. Gre za program FrontBack, ki pri fotografiranju za razliko od sorodnih aplikacij omogoča sočasno uporabo tako digitalnega fotoaparata kot spletne kamere. Končen rezultat je nekakšen »kolaž«, ki ga lahko bodisi shranimo na mobilno napravo Android bodisi na sila enostaven način delimo z drugimi uporabniki mobilne aplikacije FrontBack.

Mobilna programska oprema FrontBack za pametne mobilne telefone Android se v primerjavi z inačico, namenjeno Applovim mobilnim napravam iOS, lahko pobaha še z načinom »offline mode«, kar pomeni, da lahko fotografije shranimo tudi na vgrajeni pomnilnik mobilnika. Ko bo mobilna naprava Android ponovno priključena na splet, se bo fotografija samodejno prenesla na strežnike in s tem postala dostopna še drugim uporabnikom. Mobilno programsko opremo FrontBack trenutno uporablja že milijon uporabnikov, njihovo število pa strmo narašča.

Program FrontBack za pametne mobilne telefone Android je že na voljo za brezplačen prenos na spletnem portalu Google Play (bit.ly/FrontBack). Če pa boste pri namestitvi ali uporabi novosti naleteli na težave, nič za to, saj vam bodo na pomoč priskočili strokovnjaki foruma Računalniških novic (http://bit.ly/ForumRN).


Prijavi napako v članku