Računalništvo, telefonija
06.08.2021 17:00
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spoznajte zvok visoke kakovosti s slušalkami FreeBuds 4

Huawei FreeBuds 4 so poleg zmogljive strojne opreme in privlačnega dizajna, sedaj dobile še zeleno potrdilo za okoljsko varnost.
Huawei FreeBuds 4 so poleg zmogljive strojne opreme in privlačnega dizajna, sedaj dobile še zeleno potrdilo za okoljsko varnost.

Ni lepšega od sprostitve in uživanja ob ritmih najljubše glasbe v popolni kakovosti. Toda za kaj takšnega morate imeti ustrezno opremo. Ne glede na to ali vam je všeč rap, elektronska glasba ali rock, brezžične slušalke Huawei FreeBuds 4 so se sposobne prilagoditi vsakemu glasbenemu slogu in obliki ušes uporabnika, ko predvajajo zvok v visoki ločljivosti.

Bi radi uživali v vsej lepoti rocka, se prepustili ritmu sodobne elektronske glasbe ali spoznavali klasične skladatelje? Po zaslugi novih Huaweievih slušalk lahko počnete vse to in še več. Ustvarjene so bile, da bi zadostile potrebam slehernika, medtem ko zvok visoke ločljivosti v kombinaciji z novo generacijo sistema odpravljanja hrupa (ANC) zagotavlja odličen zvok ne glede na glasbeni žanr.

Vsestransko odpravljanje hrupa

Za popolno uživanje v glasbi brez motečih zvokov poskrbi nadgrajena tehnologija odpravljanja hrupa (ANC). Trenutno podpira tri načine delovanja izenačevalnik zvoka: privzeti uravnotežen način in način s poudarjenimi nizkimi ali visokimi toni. Izberete tistega, ki vam najbolj ustreza, glede na zvrst glasbe in hrup iz okolice. V uravnoteženem načinu so nastavitve predvajanje nizkih tonov oziroma vseh zvočnih frekvenc prilagojene okusu večine poslušalcev. Impresivni zvočni učinek okrepljenih nizkih tonov (basov) bodo ti začutili v načinu s poudarjenimi nižjimi zvočnimi frekvencami, medtem ko način s poudarjenimi visokimi poveča občutljivost slušalk na visoke tone. Zven zvoka je v tem primeru transparenten z bolj izraženimi visokimi toni.

Huawei-FreeBuds4-SoundsLikeYou_2

Profesionalna akustična zasnova

Slušalke Huawei FreeBuds 4 uporabljajo kompozitno membrano iz tekočega kristala (LCP), ki podpira frekvenčno območje do 40 kHz in zagotavlja zvok visoke ločljivosti. Zaradi reprodukcije visokih tonov praktično brez izgube kakovosti, ti zvenijo bogatejše in polnejše. Poleg tega so slušalke opremljene s 14,3 mm dinamičnim gonilnikom za bogatejše in bolj globoke nizke tone. 

Kar zadeva zmogljivosti reprodukcije nizkih tonov, so slušalke Huawei FreeBuds 4 opremljene z novo razvitim pogonom za izboljšanje nizkih tonov, basovsko cevjo in elektroniko, ki skupaj tvorijo zaprto zvočno komoro, glasnost nižjih frekvenc pa je višja za 15 %. To poskrbi tudi za izboljšan resonančni učinek med zrakom in prepono. Ko tako poslušate glasbo s slušalkami FreeBuds 4, izkusite zvok bolj doživeto.

Poleg kakovostnih strojnih komponent, Huawei kakovost zvoka zagotavlja tudi s pomočjo funkcij programske opreme, saj je pri oblikovanju zvočnih naprav vedno osredotočen na zagotavljanje vrhunske uporabniške izkušnje.

Zvok po meri vaših ušes

Razlike v obliki in velikosti ušes vplivajo na zatesnjenost ušesnega kanala med nošenjem, zato različni uporabniki nimajo enake zvočne izkušnje kljub uporabi istega para ušesnih čepkov. Večja ušesa imajo največkrat tudi širši slušni kanal in ker je razmik do vanj vstavljenega čepka širši, se del zvoka izmuzne, slabša pa je tudi slušnost nizkih tonov. Nasprotno so ti pri uporabnikih z manjšimi ušesi s tesneje prilegajočimi čepki neprimerno bolj poudarjeni, kar prav tako ne vpliva najbolje na kakovost zvoka.

V slušalkah Huawei FreeBuds 4 je bila zato prvič predstavljena tehnologija AEM, ki s samodejnim zaznavanjem oblike ušesa in načina nošenja inteligentno optimizira zvočni učinek ter omogoči dosledno in visoko kakovost zvoka ne glede na okoliščine uporabe. Slušalke samodejno z zvočnimi valovi določijo obliko ušesnega kanala trenutnega uporabnika in tesnost prilagajanja. Na podlagi pridobljenih podatkov nato samodejno prilagodijo zvočne nastavitve, ki učinkovito nadomestijo izgube zvoka zaradi različnih velikosti ušes in načinov nošenja.

Huawei-FreeBuds4-SoundsLikeYou_1

Širok ekosistem naprav Huawei

Huawei je nedavno poleg brezžičnih slušalk FreeBuds 4, sicer predstavil še pametne ure serije Watch 3, ki so že dostopne na trgu, pametne zapestnice Band 6, novo serijo tabličnih računalnikov MatePad, ki obsega modele MatePad Pro 12.6, MatePad Pro 10.8 in MatePad 11 ter računalniška monitorja MateView in MateView GT, ki se pridružujeta 23,8-palčnemu modelu Huawei FullView.

Drzen preizkus novih pametnih ur

Prav nove ure Watch 3 so tudi del izjemne dogodivščine EuroTrip. Ker Watch in Watch 3 Pro odlikuje odlična avtonomija baterije, so se pri Huaweiu odločili to dokazati tudi v praksi. Z uro Watch 3 Pro so opremili dva drzna pustolovca Zuzio in Andrzeja Treneiro, ki sta se podala na štiri tisoč kilometrov dolgo pot po Evropi, vendar s prav posebno zanko – na 21-dnevnem popotovanju, na katerem bosta prečkala 8 držav, naj ne bi uporabila polnilca. Tako bosta uro podvrgla resnično težki preizkušnji.

Del njune zgodbe ste lahko tudi vi. S pustolovcema se boste namreč lahko srečali 12. avgusta, ko se bosta ustavila v Sloveniji.

Več informacij na: https://consumer.huawei.com/si/

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Sidera logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več

AIKWIT d.o.o.

Ljubljanska cesta 84, 1354 Horjul, Tel: 01 620 26 16
Aikwit je sodobno tehnološko podjetje, ki svojim strankam, ki potrebujejo velike količine prevodov v kratkem času, zagotavlja prevajanje besedil v evropske jezike. Pred dvema letoma ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več