Računalništvo, telefonija
26.08.2011 14:01

Deli z drugimi:

Share

Fotografiraj v 3D s COOLPIXOM S100

Nikon COOLPIX S100 je stilsko oblikovan fotoaparat z upravljanjem na dotik s 16 milijoni slikovnih točk, 8,7-centimetrskim (3,5-palčnim) zaslonom OLED na dotik in možnostjo fotografiranja v 3D tehniki.
Fotografiraj v 3D s COOLPIXOM S100
Fotografiraj v 3D s COOLPIXOM S100

Fotoaparat COOLPIX S100 je prava in nadvse prefinjeno oblikovana izbira za tiste, ki želijo fotoaparat, ki je preprost za uporabo in idealen za prenašanje. Ta elegantni model je na voljo v rožnati, rdeči ali črni barvi ter z ohišjem, ki je debelo le 18,1 mm. Nadzorna plošča, ki zazna več dotikov hkrati, vam omogoča, da fotoaparat zgolj z dotikom prstov upravljate s pomočjo velikega 8,7-centimetrskega (3,5-palčnim) zaslona OLED.

Najbolj zabavna je možnost fotografiranja v 3D tehniki. Ta namenski način za 3D-fotografiranje združi dve fotografiji, posneti z različnih položajev, v 3D-sliko, ki jo lahko predvajate na TV sprejemnikih ali računalnikih, ki so zmožni predvajanja 3D-slike. Kot vsi modeli COOLPIX tudi S100 zagotavlja korektno delovanje v vseh svetlobnih pogojih, saj ima zelo občutljivo tipalo CMOS s 16 milijoni slikovnih točk. Nudi snemanje videoposnetkov v polni ločljivosti HD (1080p) s stereo zvokom, širokokotni objektiv NIKKOR s 5-kratnim zoomom, tehnologijo proti zameglitvi in namenskimi načini za različne svetlobne pogoje, kot je »nočni portret«.

Način »enostavna panorama« širi fotografova obzorja, saj zajema fotografije, ki pokrivajo vidni kot 360˚ in 180˚. Medtem, ko fotoaparat navpično ali vodoravno pomikate prek scene, tipalo CMOS zajame hiter rafal posnetkov, ki se takoj združijo v čudovito panoramo.

Fotoaparat COOLPIX S100 bo od začetka septembra na voljo po priporočeni ceni 269€.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija
Za več informacij so vam na voljo pri NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

"Bohinjsko drevo" po natanko desetih letih spet v soju (fotografskih) žarometov

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku