Računalništvo, telefonija
29.04.2015 15:25

Deli z drugimi:

Share

Facebook Messenger odslej še z video klici!

Novi Facebook Messenger se lahko odslej brez težav postavi po robu priljubljenim aplikacijam, kot so Skype, Google Hangouts in Applov FaceTime.
Novi Facebook Messenger se lahko odslej brez težav postavi po robu priljubljenim aplikacijam, kot so Skype, Google Hangouts in Applov FaceTime.

Konec lanskega julija je podjetje Facebook uresničilo že pred časom sprejeto odločitev, da iz osnovne aplikacije popolnoma onemogoči možnost pošiljanja neposrednih sporočil ostalim uporabnikom. To lahko uporabniki odslej počno le še z uporabo Facebookove mobilne aplikacije Messenger, ki se že dlje časa ponuja kot nadomestek drugim podobnim storitvam, kot sta WhatsApp in Viber. Facebook uporabnike o tej spremembi še vedno obvešča z obvestili v okviru aplikacije in z uporabo e-pošte.

Ker pa Facebook Messenger še ni povsem prepričal, so se pri računalniškem gigantu odločili, da uporabnikom ponudijo še eno storitev, ki jo bo težko zavrniti. Novost je namreč odslej bogatejša za videoklice, kar pomeni, da se ta lahko brez težav postavi po robu priljubljenim aplikacijam na tem področju, kot so Skype, Google Hangouts in Applov FaceTime. Novo storitev spletne klepetalnice Facebook Messenger je mogoče uporabljati tako preko brezžične povezave Wi-Fi kot mobilnega omrežja, pri čemer brez težav deluje tudi ob počasnejše dostopu do spleta. Videoklici v okviru klepetalnice Facebook Messenger so trenutno na volj vsem 600 milijonom uporabnikov brez vsakršnih omejitev.


Prijavi napako v članku