Igre
01.09.2022 15:45

Deli z drugimi:

Share

F1® Manager 2022

V uradno licencirani igri F1® Manager 2022 pustite svoj pečat v Formuli 1®. Postanite šef izbranega konstruktorja in izbirajte med seznamom 2022 voznikov in osebja. S popolno licenco F1® in pristno predstavitvijo ne boste samo igrali F1® Manager 2022, ampak ga boste tudi živeli.
Kariera – postanite najboljši
Napišite novo poglavje v novem pogumnem obdobju Formule 1®. Izberite svojo ekipo F1® in jo vodite do slave na uradnih dirkah leta 2022, tako da svojo pot začnete na zadnjem mestu startne lestvice ali zasedete mesto na pole position – v F1® Managerju je izbira vaša. Vaša naloga je navdušiti upravo z doseganjem sezonskih ciljev in dolgoročnih ciljev ter tako zagotoviti uspeh svoje ekipe za prihodnja leta.
Sedež – sestavite svojo ekipo
Vaša ekipa konstruktorjev je bitje srca dirkaških operacij. Med dirkami nadzorujte vsako podrobnost svoje ekipe iz štaba. Spremljajte uspešnost svojih zvezdniških dirkačev in osebja, poskrbite, da bodo vaše finance v črnih številkah, in poiščite najboljše osebje v konkurenčnih ekipah, da si zagotovite dodatno prednost za prihajajoče dirke.
Tovarna – Izboljšajte svoj avtomobil
V roke si vzemite osupljivo novo zasnovo avtomobila iz leta 2022 in dirkajte bližje nasprotnikom kot kdaj koli prej. Dodelite nove dele za svoje avtomobile in se pripravite na dirko, ki je pred vami. Izberite svoj inženirski pristop, da pridobite prednosti na prihajajočih dirkališčih – boste razvili dobro uravnotežen sistem, se osredotočili na področja, ki jih je treba izboljšati, ali se odlikovali v posebnih vidikih zmogljivosti?
Dirka – ustvarite in izvedite svojo strategijo
Od ugasnitve luči do šahovske zastave imate nadzor. Odločite se za vsako odločitev, od strategije v boksih do izbire pnevmatik in klicev voznikov. Načrtujte svoj pristop, vendar bodite pripravljeni na odzivanje na dinamične dogodke na dirki, kot so vreme in spremenljive razmere na stezi. Potopite se v nadrealistično simulacijo uradne dirke F1®, ki je prikazana v kakovosti resničnega prenosa.

Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Dirkalne igre Video igre

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COLBY d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COLBY d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Colby

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COLBY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več
Zlati partner

ZEBRA SYSTEMS s.r.o.

Opavská 6230/29a, Češka, , Tel: +420 596 912 961
Kibernetska varnost oziroma dober varnostni načrt je ključen za zaščito vseh kategorij podatkov pred krajo, izgubo ali okvaro. Sem spadajo občutljivi podatki, osebno prepoznavni ... Več

SGERM d.o.o.

Beloruska ulica 7, 2000 Maribor, Tel: 051 651 651
Sgermobil Vam ni jasno, zakaj ponudniki mobilne telefonije na enem mestu nimajo vsega, kar bi potrebovali ob nakupu mobilnega telefona? To se sprašuje tudi podjetje Sgerm d.o.o., ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več