Poslovne rešitve
Varnost
Mrežna oprema
27.12.2021 10:59
Posodobljeno 6 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Extreme AirDefense – storitev kibernetske varnosti za Wi-Fi in BLE radijske sisteme

Zaznajte ranljivosti brezžičnega omrežja in nenavadne omrežne aktivnosti.

Načeloma obstajata dve verziji aplikacije AirDefense. Prva je že več kot deset let v programu Extreme Networks kot samostojna aplikacija, na namenski platformi ali kot programska oprema naložena na VMWare EXSi strežniku na lokaciji uporabnika. Najdemo pa jo pod imenom Extreme AirDefense.

Z vpeljavo nove platforme za nadzor Wi-Fi sistemov iz oblaka, je bila razvita tudi verzija AirDefense EssentialAirDefense Essential je v sklopu nadzorne platforme ExtremeCloud IQ Pilot na razpolago brez dodatne licence.

Je ena od petih aplikacij, ki omogočajo funkcionalnosti z dodatno vrednostjo nadzornega sistema. Pri tem pridejo do izraza možnosti nadzornih sistemov iz oblaka. Nove funkcionalnosti so dosegljive brez dodajanja ali nadgradnje strežnikov na lokaciji naročnika.

V kolikor ste se v podjetju odločili za Wi-Fi dostopovne točke AP410C in AP460C so funkcionalnosti že na voljo v nadzorni platformi ExtremeCloud IQ Pilot. V kratkem bodo funkcionalnosti omogočene tudi za dostopovne točke AP305C/CX. Nato sledijo še druge dostopovne točke iz posodobljenega programa Extreme Networks.

Če o investiciji v sodobni sistem Wi-Fi z nadzorom iz oblaka Extreme Networks še razmišljate, je najboljši način, da se prepričate o njegovi uporabnosti, preizkus v ‘demo’ omrežjih, ki ga omogoča Extreme Networks.

Bi želeli še več možnosti nadzora dogajanja v radijskem prostoru, v katerem deluje vaš Wi-Fi sistem? Potem je za vas pravi Extreme AirDefense, ki se namesti na strežnik na vaši lokaciji in vsebuje nekaj dodatnih zelo uporabnih funkcionalnosti. Med drugim ‘Live View’‘Advanced Forensics’ in ‘Threat Analysys‘.

Poglejte v čem se razlikujejo verzije in na podlagi česa se podjetja odločajo za različne postavitve sistema >>


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SMART COM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SMART COM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SMART COM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več
Srebrni partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več