Poslovne rešitve
06.06.2024 06:30

Deli z drugimi:

Share

Evropski hackathon EU Sparks for Climate: razvijte inovativne rešitve

Vir: www.tp-lj.si
Vir: www.tp-lj.si

Tehnološki park Ljubljana kot partner evropskega hackathona EU Sparks for Climate vabi proaktivne posameznike in raziskovalce, da bi skupaj razvili inovativne rešitve za najnujnejše podnebne izzive.

Potekal bo od 20. do 22. junija 2024 preko online platforme. Podnebne spremembe so ena največjih groženj, s katerimi se sooča človeštvo. Globalno segrevanje, dvig morske gladine, pogostejši in intenzivnejši vremenski pojavi ter taljenje ledenikov vplivajo na ekosisteme, kmetijstvo in razpoložljivost pitne vode. Zaradi teh izzivov je nujno potrebno globalno sodelovanje in razvoj trajnostnih praks.

Zakaj sodelovati:

  • Povezovanje: Udeleženci bodo imeli priložnost spoznati podobno misleče posameznike, ki jih zanima reševanje podnebnih izzivov.
  • Sodelovanje: S Timskim delom bodo razvijali tehnične in družbene rešitve za podnebne probleme.
  • Izobraževanje: Dogodek bo ponudil izobraževalne vsebine o podjetništvu, trajnosti, socialnih inovacijah in drugih relevantnih temah.
  • Nagrade: Najboljši projekti na lokalni ravni bodo imeli priložnost osvojiti nagrade in se potegovati za 5.000 € v evropskem finalu.

Kdo in kako lahko sodeluje?

Sodelujejo lahko vsi posamezniki in raziskovalci z inovativnimi idejami, ki bi želeli prispevati svoje strokovno znanje in raziskovalne sposobnosti, da se pridružijo tej iniciativi. Skupaj bomo združili moči in znanja za razvoj učinkovitih rešitev, ki bodo pripomogle k boljšemu in bolj trajnostnemu svetu.

Pridružite se! Pripravimo se na prihodnost – skupaj lahko naredimo spremembo!

Rok za prijavo: 17.6.2024! Vse podrobnosti so na voljo TUKAJ.

Nagrade za dve zmagovalni ekipi:

  • 500 € denarne nagrade na ekipo,
  • zagotovljeno mesto za izmenjavo v EU v programu Erasmus za mlade podjetnike, v kolikor izpolnjujete pogoje,
  • 48 urno mentoriranje in priprava za evropsko finale,
  • potegovanje za 5.000 € za zmagovalca evropskega finala.

Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Tehnološki park Ljubljana.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več