Poslovne rešitve
06.06.2024 06:30

Deli z drugimi:

Share

Evropski hackathon EU Sparks for Climate: razvijte inovativne rešitve

Vir: www.tp-lj.si
Vir: www.tp-lj.si

Tehnološki park Ljubljana kot partner evropskega hackathona EU Sparks for Climate vabi proaktivne posameznike in raziskovalce, da bi skupaj razvili inovativne rešitve za najnujnejše podnebne izzive.

Potekal bo od 20. do 22. junija 2024 preko online platforme. Podnebne spremembe so ena največjih groženj, s katerimi se sooča človeštvo. Globalno segrevanje, dvig morske gladine, pogostejši in intenzivnejši vremenski pojavi ter taljenje ledenikov vplivajo na ekosisteme, kmetijstvo in razpoložljivost pitne vode. Zaradi teh izzivov je nujno potrebno globalno sodelovanje in razvoj trajnostnih praks.

Zakaj sodelovati:

  • Povezovanje: Udeleženci bodo imeli priložnost spoznati podobno misleče posameznike, ki jih zanima reševanje podnebnih izzivov.
  • Sodelovanje: S Timskim delom bodo razvijali tehnične in družbene rešitve za podnebne probleme.
  • Izobraževanje: Dogodek bo ponudil izobraževalne vsebine o podjetništvu, trajnosti, socialnih inovacijah in drugih relevantnih temah.
  • Nagrade: Najboljši projekti na lokalni ravni bodo imeli priložnost osvojiti nagrade in se potegovati za 5.000 € v evropskem finalu.

Kdo in kako lahko sodeluje?

Sodelujejo lahko vsi posamezniki in raziskovalci z inovativnimi idejami, ki bi želeli prispevati svoje strokovno znanje in raziskovalne sposobnosti, da se pridružijo tej iniciativi. Skupaj bomo združili moči in znanja za razvoj učinkovitih rešitev, ki bodo pripomogle k boljšemu in bolj trajnostnemu svetu.

Pridružite se! Pripravimo se na prihodnost – skupaj lahko naredimo spremembo!

Rok za prijavo: 17.6.2024! Vse podrobnosti so na voljo TUKAJ.

Nagrade za dve zmagovalni ekipi:

  • 500 € denarne nagrade na ekipo,
  • zagotovljeno mesto za izmenjavo v EU v programu Erasmus za mlade podjetnike, v kolikor izpolnjujete pogoje,
  • 48 urno mentoriranje in priprava za evropsko finale,
  • potegovanje za 5.000 € za zmagovalca evropskega finala.

Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Tehnološki park Ljubljana.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več