Programska oprema
05.09.2022 13:45
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Evidentiranje delovnega časa v šolstvu

Foto: Biromatik
Foto: Biromatik

Od 1. 9. 2018 se v osnovnih in srednjih šolah uporabljajo določbe Kolektivne pogodbe za dejavnost vzgoje in izobraževanja, ki urejajo neenakomerno razporeditev delovnega časa znotraj šolskega leta in obveznosti učiteljev znotraj treh stebrov: učne obveznosti, drugo vsem skupno delo, vezano na sodelovanje s starši, strokovnimi organi šole in podobno ter drugo individualno določeno delo. Šole so temu prilagodile interne akte, sprejele individualne letne delovne načrte in dopolnile pogodbe o zaposlitvi učiteljem.

S temi spremembami so se soočila tudi podjetja, ki se ukvarjajo z evidentiranjem delovnega časa. V podjetju Biromatik so razvili dodaten modul za vnos opravljenega dela za enostavnejši in hitrejši pregled med različnimi opravili vseh šolskih stebrov. Za vsemi opravili stoji tudi delovni nalog. Vpisati je mogoče vsa specifična opravila v šolstvu, s katerimi dobimo tudi natančnejši pregled nad opravljenim delom.

Dejstvo, da vse storitve tečejo v oblaku, predstavlja številne prednosti, saj lahko zaposleni svoje delo vnašajo tudi doma in olajšajo delo sebi in nadrejenim.

Cilj vsakega sistema registracije časa pa je prenos podatkov v sistem obračuna osebnih dohodkov. Sistem eTM zagotavlja konektorje v vse bolj razširjene sisteme za obračun plač. Več informacij na spletni strani www.e-tm.si ali (02 300 03 60).


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Biromatik

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BIROMATIK NT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

BiromatikNT logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več
Zlati partner

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več