Računalništvo, telefonija
08.05.2020 13:08
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Evidentiranje delovnega časa med epidemijo?

Evidentiranje delovnega časa med epidemijo?
Evidentiranje delovnega časa med epidemijo?

Med epidemijo se veliko podjetjih odloča za delo od doma. Pojavi se potreba po beleženju in spremljanju prisotnosti ter beleženju opravljenega dela. Potrebe se pojavijo pri vseh zaposlenih, saj je pri delu na daljavo pogosto potrebna medsebojna komunikacija. Sistem registracije časa eTM je že v osnovi zasnovan kot sistem v oblaku in tako omogoča evidentiranje od kjerkoli. V času epidemije pa je pridobil nekaj novih funkcionalnosti, ki dodatno poenostavljajo delo od doma, hkrati pa omogočajo celovit pregled nad stanjem zaposlenih.

  • Klasični terminal zamenja mobilni registrator, ki ohranja vse funkcije klasičnega prijavnega terminala. Dodane možnosti pregleda in stanja.
  • Monitor omogoča vpogled v stanje skupine ali celotnega podjetja. Za posameznega zaposlenega se lahko določijo pravice pogleda.
  • Beleženje opravljenega dela. Obstaja enostavnejša rešitev, kjer se delo beleži kar preko prijavnega terminala. Lahko pa se beleži po delovnih nalogih in opravilih.
  • Izračun nadomestil potnih stroškov odvisno od trenutnih ukrepov države.
  • V pregledih dodane oznake o načinu evidentiranja.
  • Z letom 2020 pa je sistem pridobil tudi večjezično podporo ter nov prijavni terminal.

Vse nove funkcionalnosti so bile med uporabniki zelo dobro sprejete, dodatno pa se še nadgrajujejo z izkušnjami in idejami uporabnikov. Sistem eTM tako že več kot 10 let dokazuje, da je eden vodilnih ponudnikov evidentiranja delovnega časa v oblaku. Več informacij na spletni strani www.e-tm.si.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BIROMATIK NT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

BiromatikNT logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več
Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več