Računalništvo, telefonija
08.05.2020 13:08
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Evidentiranje delovnega časa med epidemijo?

Evidentiranje delovnega časa med epidemijo?
Evidentiranje delovnega časa med epidemijo?

Med epidemijo se veliko podjetjih odloča za delo od doma. Pojavi se potreba po beleženju in spremljanju prisotnosti ter beleženju opravljenega dela. Potrebe se pojavijo pri vseh zaposlenih, saj je pri delu na daljavo pogosto potrebna medsebojna komunikacija. Sistem registracije časa eTM je že v osnovi zasnovan kot sistem v oblaku in tako omogoča evidentiranje od kjerkoli. V času epidemije pa je pridobil nekaj novih funkcionalnosti, ki dodatno poenostavljajo delo od doma, hkrati pa omogočajo celovit pregled nad stanjem zaposlenih.

  • Klasični terminal zamenja mobilni registrator, ki ohranja vse funkcije klasičnega prijavnega terminala. Dodane možnosti pregleda in stanja.
  • Monitor omogoča vpogled v stanje skupine ali celotnega podjetja. Za posameznega zaposlenega se lahko določijo pravice pogleda.
  • Beleženje opravljenega dela. Obstaja enostavnejša rešitev, kjer se delo beleži kar preko prijavnega terminala. Lahko pa se beleži po delovnih nalogih in opravilih.
  • Izračun nadomestil potnih stroškov odvisno od trenutnih ukrepov države.
  • V pregledih dodane oznake o načinu evidentiranja.
  • Z letom 2020 pa je sistem pridobil tudi večjezično podporo ter nov prijavni terminal.

Vse nove funkcionalnosti so bile med uporabniki zelo dobro sprejete, dodatno pa se še nadgrajujejo z izkušnjami in idejami uporabnikov. Sistem eTM tako že več kot 10 let dokazuje, da je eden vodilnih ponudnikov evidentiranja delovnega časa v oblaku. Več informacij na spletni strani www.e-tm.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BIROMATIK NT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

BiromatikNT logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku