Računalništvo, telefonija
08.05.2020 13:08
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Evidentiranje delovnega časa med epidemijo?

Evidentiranje delovnega časa med epidemijo?
Evidentiranje delovnega časa med epidemijo?

Med epidemijo se veliko podjetjih odloča za delo od doma. Pojavi se potreba po beleženju in spremljanju prisotnosti ter beleženju opravljenega dela. Potrebe se pojavijo pri vseh zaposlenih, saj je pri delu na daljavo pogosto potrebna medsebojna komunikacija. Sistem registracije časa eTM je že v osnovi zasnovan kot sistem v oblaku in tako omogoča evidentiranje od kjerkoli. V času epidemije pa je pridobil nekaj novih funkcionalnosti, ki dodatno poenostavljajo delo od doma, hkrati pa omogočajo celovit pregled nad stanjem zaposlenih.

  • Klasični terminal zamenja mobilni registrator, ki ohranja vse funkcije klasičnega prijavnega terminala. Dodane možnosti pregleda in stanja.
  • Monitor omogoča vpogled v stanje skupine ali celotnega podjetja. Za posameznega zaposlenega se lahko določijo pravice pogleda.
  • Beleženje opravljenega dela. Obstaja enostavnejša rešitev, kjer se delo beleži kar preko prijavnega terminala. Lahko pa se beleži po delovnih nalogih in opravilih.
  • Izračun nadomestil potnih stroškov odvisno od trenutnih ukrepov države.
  • V pregledih dodane oznake o načinu evidentiranja.
  • Z letom 2020 pa je sistem pridobil tudi večjezično podporo ter nov prijavni terminal.

Vse nove funkcionalnosti so bile med uporabniki zelo dobro sprejete, dodatno pa se še nadgrajujejo z izkušnjami in idejami uporabnikov. Sistem eTM tako že več kot 10 let dokazuje, da je eden vodilnih ponudnikov evidentiranja delovnega časa v oblaku. Več informacij na spletni strani www.e-tm.si.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BIROMATIK NT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

BiromatikNT logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RESULT d.o.o.

Celovška cesta 182, 1000 Ljubljana, Tel: 01 542 17 80
RESULT d. o. o. je podjetje, usmerjeno v razvoj poslovnih informacijskih rešitev. Sodelujejo tudi z večjimi svetovnimi podjetji, kot sta na primer IBM in Microsoft. Pri delu upoštevajo ... Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več

ZASLON TELECOM d.o.o.

Brnčičeva 13, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 563 43 30
Zaslon Telecom razvija visokotehnološke rešitve za brezpapirno poslovanje, CTI tehnologije ter interaktivne rešitve na dotik. Več