Računalništvo, telefonija
29.03.2018 13:40

Deli z drugimi:

Share

ESET edini “Challenger” 2018 v Gartnerjevem magičnem kvadrantu

ESET edini "Challenger" 2018 v Gartnerjevem magičnem kvadrantu
ESET edini "Challenger" 2018 v Gartnerjevem magičnem kvadrantu

ESET je bil imenovan, kot edini “Challenger” 2018 za “Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms”. Pri ESET-u verjamejo, da je to imenovanje dokaz konstantnih izboljšav s katerimi podjetjem nudijo maksimalno zaščito.

V poročilu “The Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms” je zabeleženo: “Endpoint zaščita se razvija tako, da naslavlja več Gartnerjevih prilagodljivih zaščitnih arhitekturnih nalog, kot so utrjevanje, preiskovanje, zaznavanje incidentov in odziv na incidente. Menedžerji varnosti in obvladovanja tveganja morajo zagotoviti, da podjetja na področju informacijske varnosti, razvijajo svoje rešitve hitro ter da sledijo sodobnim grožnjam.

Ignacio Sbampato, poslovni direktor pri ESETu je dejal:
Verjamemo, da je naše pozicioniranje, kot “Challenger”, znak našega nenehnega napredka pri zagovotavljanju najboljše Endpoint zaščite za podjetja ne, da bi pri tem vplivali na njihove sisteme ali ustvarjali nepotrebne stroške. Podjetja se lahko zanesejo na ESET-ovo znanje in razumevanje, da bodo njihovi sistemi ostali zaščiteni. Našo pozicijo pri Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms smatramo, kot odraz našega razvoja, kot globalni akter v informacijski varnosti.


Glede na Gartnerjev IT Glossary, “Gartner Magic Quadrants” ponuja vizualne posnetke, podrobne analize in uporabne nasvete glede usmerjenosti, zrelosti in udeležencev trga. “Magic Quadrants” primerja ponudnike storitev in produktov, glede na Gartnerjev standardne kriterije in metodologijo. Vsako poročilo zajema graf, ki prikazuje trg s pomočjo dvodimenzionalne matrike, ta pa ovrednoti ponudnike glede na njihovo popolnost vizije in zmožnost realizacije.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SI SPLET d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SI SPLET d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SI SPLET d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku