Računalništvo, telefonija
04.01.2017 14:00

Deli z drugimi:

Share

Epson z novimi instalacijskimi projektorji za podjetja in izobraževalne ustanove

Epson z novimi instalacijskimi projektorji za podjetja in izobraževalne ustanove
Epson z novimi instalacijskimi projektorji za podjetja in izobraževalne ustanove

Epson je predstavil novo družino poslovnih in izobraževalnih instalacijskih projektorjev, ki jih odlikujejo izjemna svetilnost, odlične zmogljivosti in napredne funkcije – vse to ob dostopni ceni. Projektorji EB-5530U (WUXGA), EB-5520W (WXGA) in EB-5510 (XGA) omogočajo nadvse vsestransko rabo.

Vsi trije modeli projektorjev iz družine EB-5000 nudijo 5.500 lumnov svetilnosti, kar jim omogoča prikaz ostre in jasne ter živobarvne slike tudi v zelo dobro osvetljenih prostorih. Vrsta možnosti za povezovanje z drugimi napravami in opremo pa omogoča brezšivno integracijo v večje pisarne, učilnice ali predavalnice. Projektorji se z napravami lahko povežejo preko vmesnikov Miracast, HDBaseT ali HDMI.

Družina projektorjev EB-5000 nudi izjemno nizke skupne stroške lastništva (TCO), saj poleg zelo dostopne cene omogoča tudi dostopno ceno nadomestnih žarnic. A teh prav veliko lastniki ne bodo potrebovali, saj je bila življenjska doba žarnice podaljšana do 10.000 delovnih ur pri vseh modelih. Projektorji se lahko pohvalijo z veliko prilagodljivostjo, kar olajša namestitev, dodatno pa nudijo tudi funkcijo navpičnega ter vodoravnega premika leče. Vse projektorje odlikuje tudi visoko kontrastno razmerje prikazane slike.

Daniel Rose, produktni vodja v podjetju Epson Europe, je dejal: “V Epsonu se zavedamo pomembnosti širine ponudbe instalacijskih projektorjev. Poleg najnaprednejših projektorjev se zato osredotočamo tudi na vstopni segment projektorjev, s katerim nagovarjamo izobraževalne ustanove in podjetja z nižjimi proračuni. Družina projektorjev EB-5000 nudi izjemne zmogljivosti glede na ceno, 5.500 lumnov svetilnosti in izjemno dolgo življenjsko dobo žarnice, zato predstavlja idealno kombinacijo za večprojektorske namestitve.”

Projektorji iz družine EB-5000 bodo naprodaj od februarja dalje.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PANTEH d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PANTEH d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PANTEH d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku